Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
11-02-2007, 00:45
Mitsubishi Space Runner do 99 - Proszę o instrukcje.
Autor Wiadomość
maciej_mw
[Usunięty]

Wysłany: 08-01-2007, 18:53   Mitsubishi Space Runner do 99 - Proszę o instrukcje.

Witam :) Jak większośc mam ten samochodzik z niemiec i nic nie kumam z technicznego niemieckiego. Może jest jakaś wersja pl czy coś :) ?? Jeśli ktoś ma to chętnie reflektuje:) ??

[ Dodano: 08-01-2007, 21:00 ]
Oczywiście jeśli jest jakaś od space Stara albo Wagona to też reflektuję :) Możliwośc zapłaty!!! Oczywiście w PLN :D

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-01-2007, 21:41   

nie ma...
możesz pobrać wersję angielską P.Russek z działu FAQ

burz
[Usunięty]

Wysłany: 08-01-2007, 23:57   

Mam instrukcje PL od MSS w formie ksiazki. Jest dosyc gruba, ale wybrane tematy mysle, ze moglbym sfotografowac i przeslac...
pozdr, burz

łosiu
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 21:04   

tomusn, Witam. jestem od dzisiaj na forum i widzę że Tomek sporo pomagasz w odpowiedziach, ja też mam zakupionego od niedawna Space Runnera 1.8 i jeszcze go nawet nie zarejestrowałem. Mam pytanie: jaki powinienem mieć akumulator mój MSR sprowadzony z Włoch do Niemiec i teraz u mnie-akumulator nie działa w ogóle, nie ładuje muszę kupić nowy ale nie wiem ile AH powinien mieć, hilfe???
dzięki

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-04-2008, 22:40   

kup coś między 60 a 70Ah i lewy plus, my mamy w swoim aktualnie Centrę Plus CP22, albo coś z Boscha (co najmniej klasy S4 o podobnych parametrach)

łosiu
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 23:54   

oki.dzięki.spróbuję się zorientować gdzie i za ile mogę kupić taki akumulator

toes
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 12:46   

Akumulator Bosch S4; numer: S40 27; wymiary: 261x175x220; parametry:70Ah, 630A, L+ cena: 522,16; najtaniej na allegro gość "queenix" ok. 355zł.

łosiu
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 16:36   

dzięki poszukam chyba na allegro

Odpowiedz do tematu