Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gaśnica w CZ
Autor Wiadomość
looq 
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.5 DID Motion
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-04-2008, 22:58   Gaśnica w CZ

Pytanie dość trywialne, niemniej muszę je zadać. Gdzie w colcie standardowo znajduje się gaśnica ?
Pytam, bo w moim w ogóle nie ma, a muszę kupić i gdzieś ją umieścić tak, żeby nie przeszkadzała.

Grasshopper
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 16:42   Re: Gaśnica w CZ

looq napisał/a:
Pytanie dość trywialne, niemniej muszę je zadać. Gdzie w colcie standardowo znajduje się gaśnica ?
Pytam, bo w moim w ogóle nie ma, a muszę kupić i gdzieś ją umieścić tak, żeby nie przeszkadzała.

Standardowo znajduje się wszędzie, czyli tam, gdzie ją położysz :D . Kiedy ja kupowałem samochód po prostu luzem leżała w bagażniku, jednak po kilku próbach wpasowania udało mi się ją upchnąć do wytłoczki znajdującej się pod podłogą bagażnika.

Pozdrawiam

lemon222
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 22:08   

u mnie też nie było gaśnicy
zakupiłem natomiast na allegro torbę z rzepami na zewnątrz
wszystko się elegancko mieści [gaśnica,trójkąt, apteczka i inne...] i przede wszystkim nie lata to po bagażniku :)
polecam

looq 
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.5 DID Motion
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-04-2008, 00:17   

no cóż, miałem nadzieje, że firma pomyślała o tym wygospodarowała na ten cel jakieś specjalne miejsce, tymczasem trzeba pomniejszać sobie i tak niewielki bagażnik wożąc w nim dodatkowy rupieć.
Nic to, może coś wymyśle.
W każdym razie dzięki za podpowiedzi.

Odpowiedz do tematu