|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gaśnica w CZ |
Autor |
Wiadomość |
looq
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.5 DID Motion
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 116 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-04-2008, 22:58 Gaśnica w CZ
|
|
|
Pytanie dość trywialne, niemniej muszę je zadać. Gdzie w colcie standardowo znajduje się gaśnica ?
Pytam, bo w moim w ogóle nie ma, a muszę kupić i gdzieś ją umieścić tak, żeby nie przeszkadzała. |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2008, 16:42 Re: Gaśnica w CZ
|
|
|
looq napisał/a: | Pytanie dość trywialne, niemniej muszę je zadać. Gdzie w colcie standardowo znajduje się gaśnica ?
Pytam, bo w moim w ogóle nie ma, a muszę kupić i gdzieś ją umieścić tak, żeby nie przeszkadzała. |
Standardowo znajduje się wszędzie, czyli tam, gdzie ją położysz . Kiedy ja kupowałem samochód po prostu luzem leżała w bagażniku, jednak po kilku próbach wpasowania udało mi się ją upchnąć do wytłoczki znajdującej się pod podłogą bagażnika.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lemon222 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2008, 22:08
|
|
|
u mnie też nie było gaśnicy
zakupiłem natomiast na allegro torbę z rzepami na zewnątrz
wszystko się elegancko mieści [gaśnica,trójkąt, apteczka i inne...] i przede wszystkim nie lata to po bagażniku
polecam |
|
|
|
 |
looq
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.5 DID Motion
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 116 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-04-2008, 00:17
|
|
|
no cóż, miałem nadzieje, że firma pomyślała o tym wygospodarowała na ten cel jakieś specjalne miejsce, tymczasem trzeba pomniejszać sobie i tak niewielki bagażnik wożąc w nim dodatkowy rupieć.
Nic to, może coś wymyśle.
W każdym razie dzięki za podpowiedzi. |
|
|
|
 |
|
|