|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Uszczelka |
Autor |
Wiadomość |
Bolo86 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 22:07 Uszczelka
|
|
|
Witam
Myślę o zakupić eclipsa 1G. Przeglądałem rożne ogłoszenia i znalazłem to:
http://motoallegro.pl/ite..._1g_cabrio.html
Właściciel na wstępie mówi ze cieknie do kabiny przez ten dach. Niby uszczelki nie trzymają, a jego żona podobno doszczelniała uszczelki silikonem i jest w miarę ok. Podobno tez podczas jazdy zaczyna huczeć z okolic tego ściąganego dachu, i tu moje pytanko ?? Są dostępne na polskim rynku uszczelki do tego dachu ?? jak tak jaka może być ich cena ??.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 18-04-2008, 13:54
|
|
|
Podobno 1G targa było wyprodukowane tylko w kilkuset egzemplarzach na rynek niemiecki, więc zapomnij o kupieniu oryginalnej uszczelki. Z tego co pamiętam to już ktoś takiej uszczelki szukał i nie mógł znaleźć. Ratunkiem jest dorobienie w jakiejś firmie produkującej uszczelki ale to raczej problematyczne i może być kosztowne. Można też zakleić dach na stałe ale jaki wtedy sens posiadania targi? Ja bym sobie darował i kupił normalny egzemplarz bez zdejmowanego dachu. W lato masz klime. No chyba, że nie boisz się dorabiania na własną rękę tych uszczelek, to wtedy samochodzik naprawdę miodzio |
|
|
|
 |
Bolo86 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2008, 11:14
|
|
|
W poniedziałek planuje podjechać i zobaczyć to Eclipse. Jak nie będzie strasznie zmasakrowana ta uszczelka to pewnie go kupie . Dzieki za posta przynajmniej wiem na czym stoję
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|