Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
3000gt spyder fran Sverige
Autor Wiadomość
RadGtr
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 00:27   3000gt spyder fran Sverige

poszukując w Szwecji galanta vr4/legnuma, natknąłem się na taki rarytasik:
http://www.blocket.se/vi/...m?ca=9_s&last=1

prawda że smaczny?

według opisu, to jedna z wyprodukowanych 877 sztuk spydera vr4.
przebieg ok. 110tys. km, 320 KM w serii..
tylko ta cena, przy dzisiejszym kursie to 91100pln

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-04-2008, 00:39   

Ciawiem czy to rarytas..... okaleczony bambodoorsami i wiadrami szpachlexu......

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

RadGtr
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 00:51   

Bartek, rarytas w sensie oryginalnego spydera vr4 których jest/było jak napisałem tylko 877.
A spojlery i szpachlex - cóż, pierwotnie auto było zapewne w stanach, by trafić po latach i szambodoorowych tuningach do Szwecji. zawsze mając kasę na taką zabawkę można ją przeszpachlexować choćby w oryginalny bodykit :mrgreen:

pozdro

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 11:18   

ciężka krowa :)

vr4
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 20:32   

Mi sie podoba.Ciezki?? to fakt ale mysle ze i tak cukiereczek. Myslicie ,ze kolorek jest orginalny,bo wiem ze byly do vr4 oferowane dwa ,jeden jasniejszy i ciemniejszy odcien.

Mikebravo 
Nowy Forumowicz

Auto: 2x3000GT VR4 '99US & '01EU
Wysłany: 23-04-2008, 00:13   

Było nie było jest to też jest VR4 i rzadka historia Mitsubishi.
A że gość go sobie podpicował to jego gust.
Jeżeli ktoś lubi tego typu auta - to jak każde zadbane VR4 - jest on wart wystawianej ceny.
I nie jest to żadna przesada - w USA kosztują podobnie.
Dobre 3000GT a zwłaszcza VR4 w odpowiednim stanie - drożeją bo mają coraz więcej fanów.

RadGtr
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2008, 12:04   

no, niby jest tak jak piszesz, że jest wart tej ceny, ale to że to vr4 to rzecz drugorzędna. Najważniejsze moim zdaniem jest to, że to spyder - to fakt zawyżający cenę.. bo ja wiem, dwukrotnie?

W Szwecji trudno kupić 3000gt SL czy vr4 w stanie zarżniętym - to sytuacja odwrotna niż w Polsce. Nie kupisz tam vr4 za 20tys. pln (co zdarza się na alle..), kupisz za 40-50tys. ale naprawdę zadbany egzemplarz.

Oto przykład:

http://www.blocket.se/vi/15830436.htm?ca=9_s
ok. 44tys. pln

a tu cosik młodszy:

http://www.blocket.se/vi/15576127.htm?ca=9_s
za 54tys. pln (99r. przebieg 90tys. km)

ps. jadę do Szwecji w ten weekend, może komuś przywieźć takiego vrka? 8)

pozdro

ManyMan
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2008, 12:56   

Chyba proste dlaczego Polskie egzemplarze wahają sie od 20 do 30 tys zł.
Wystarczy spojrzeć na zachodnie strony po ile chodzą VR4 :)
Dlatego każdego kto sie pyta na forum o kupo 3kGT nakłaniam na zakup w USA a dolar jest na prawdę tani. Jakby co mogę polecić zaufanego człowieka. Ściągnął mi już dwa auta i jestem na prawdę zadowolony.

anth
[Usunięty]

Wysłany: 24-04-2008, 13:01   

Jesli mam byc szczery to jakos bardziej przypadlo mi do gustu orginalne ospoilerowanie... te zas dosyc dratycznie zmienia wyglad miska przez co traci on swoją naturalną pieknosc:>
PS. Many mozesz mi polecic tego Twojego zaufanego czlowieka?:D

witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Wysłany: 25-04-2008, 13:47   

Ja bym nie bral tak przerobionego. Jezeli juz to tylko oryginalny.
Bo to faktycznie rarytas.
Co do cen coz orginalne vr4 spyder kosztuje na rynku duzo wiecej niz ten.
Ostanio w niemczech byl za 40k euro ale nie wiem w jakim stanie .... idealny ogladalem kiedys za 70k euro. Ale tam ceny w idealnym stanie vr4 czy spyder nie spadaja, a wrecz nie sa wystawiane do sprzedazy. Identycznie jak z Supra MK4....idealny nie do kupienia gdyz brak podazy takowych :) ) Kiedys o niej marzylem ale trafil sie idealny 3kgt :)
U nas sa tylko bardzo niskie..... i co za tym idzie to juz nie bede pisal by nikogo nie urazic przypadkiem. A te rarytasy nieliczne w PL nie sa na sprzedaz.. czesto wlozono w nie sporo kasy pracy i serca by byly wlasnie takie. Moj kolega sprzedal niedawno vr4 europa 00 za niecale 100k pln Szkoda ze nowy wlasciciel nie interesuje sie klubem.
Niestety auta te nigdy nie byly importowane oficialnie przez naszych dealerow.
Ja ja kupowalem swoj w niemieckim MMC to roczne EVO bylo tansze o 4k euro od 4 letniego 3000GT zreszta z 5 letnia gwarancja producenta o jakiej w Polsce nikt nie slyszal. A najlepsze to bylo to ze mi powiedziano jak by cos sie stalo z autkiem w kraju na gwarancji to musialbym jechac nim do np Berlina (najblizej) aby zrobic naprawe gwarancyjna...strasznie dziwne...na szczescie nie sprawdzilem tego w praktyce.

Tak czy owak warto miec VR4 nie mowiac juz o spyder choc osobiscie mi sie on jakos nie podoba ale jest bardzo bardzo zadki :) Ja na pewno swojego nie sprzedaje....

Odpowiedz do tematu