|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebna mi osłona rozrządu |
Autor |
Wiadomość |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 14:33 Potrzebna mi osłona rozrządu
|
|
|
Panowie ważna sprawa!!! nie złoże samochodu jak nie kupie osłony paska rozrządu!! Potrzebuje osłone do 4G37 1.8 V8!! z kąd to znaleść a może macie kogoś kto posiada taki silnik na czesci?? Potrzebna mi jeszcze informacja gdzie są na tym silniku znaki do ustawienia wałka wyruwnującego!!!
ps.( poprzednie moje poosty można usunąć ja nie wiem jak to sie robi, sory za kłopot) |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 13:45 re
|
|
|
Witaj !
Słuchaj jedyne co mogę Ci polecic to tylko i wyłącznie przejzenie allegro w tej sprawie - wiesz... Wiele takich samochodów sprzedają na części - możesz podzwonić popytać czy może by Ci nie sprzedali tego.
http://www.allegro.pl/ite...owany_w_pl.html
masz wiele wiecej ofert - polecam szukanie w samochodach a nie na częściach - ponieważ sprzedają samochody, ale na poszczególne części. |
|
|
|
 |
|
|