Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Malowanie kokpitu
Autor Wiadomość
mirc23 
Mitsumaniak

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 02-04-2008, 19:53   Malowanie kokpitu

W sumie nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tu, sprawa wyglada nastepujaco panel srodkowy w moim Protonie byl oklejony srebrna okleina nie wygladalo to zbyt ladnie wiec postanowilem wkoncu pozbyc sie jej, no i niestety okazalo sie ze panel srodkowy jest porysowany i niestety nie moze tak zostac wiec postanowilem go pomalowac.
I tu jest moje pytanie na jaki kolor pomalowac caly panel na nic nie umie sie zdecydowac czy na czerwono pod kolor samochodu, czy na jakis inny kolor, jezeli ktos ma jakies zdjecia jak takie cos wyglada lub jakies pomysly piszcie smialo jestem otwarty na wszelkie propozycje.

pozdrawaim mirc23

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 02-04-2008, 22:11   

mirc23 napisał/a:
I tu jest moje pytanie na jaki kolor pomalowac caly panel na nic nie umie sie zdecydowac czy na czerwono pod kolor samochodu
Chyba żartujesz? Nie mówisz poważnie :? . Pomaluj tylko i wyłącznie na kolor jaki był w oryginale.
Nie w tą stronę z "tjuningiem".

tekki326
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2008, 23:08   

Bardzo ladnie wyglada tez na czarno - tylko zeby byl matowy.

Blyszczacy bys pewnie tez zeskrobal - strasznie po oczach swieci w sloneczny dzien... :p

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 02-04-2008, 23:11   

Hugo napisał/a:
Chyba żartujesz? Nie mówisz poważnie :? . Pomaluj tylko i wyłącznie na kolor jaki był w oryginale.
Nie w tą stronę z "tjuningiem".

Popieram w 100%.

pawel129
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2008, 13:52   

Ja mam pod kolor nadwozia, tj na srebrno ale w odcieniu mojego colta. Najpierw matowanie, potem podkład, matowanie, baza i na końcu lakier.
Efekt: dla mnie i dla wielu osób które to widziało - ZAJEBIŚCIE. Ale czerwonego kokpitu jakós nie moge sobie wyobrazić :? Jesli masz wahania, pomaluj na czarno,albo na sreberko.

I nie uzywaj lakieru w sprayu prosto na plastik. Tam jest praktycznie sam rozpuszczalnik który może Ci zniszczyć elementy kokpitu..

Odpowiedz do tematu