|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Naprawa gwarancyjna - auto zastepcze. |
Autor |
Wiadomość |
Piencu [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 23:36 Naprawa gwarancyjna - auto zastepcze.
|
|
|
Witam,
Czy ktos z Was zostawial juz auto w serwisie na dluzej niz przeglad? Jak jest z autami zastepczymi i w jakim czasie serwis powinien usunac usterke?
Dowiadywal sie ktos, moze juz przerabial jak wyglada oficjalne stanowisko MMC Polska w sprawie napraw gwarancyjnych?
Musze zostawic auto na naprawe gwarancyjna i powiedzieli, ze ponad 2 tygodnie beda to naprawiac - auta zastepczego nie ma, chyba, ze moga mi wypozyczyc MICRE!!!! za 50zl dziennie. Bandytyzm??
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-04-2008, 23:40
|
|
|
ASO ma obowiązek mieć samochód/samochody zastępcze dla Klientów ale ile i czy akurat nie są zajęte to inna sprawa. Jest jeszcze Assistance ale pokrywa ile? Tydzień?
Korzystałeś z Assistance przy tej okazji? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Piencu [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2008, 00:32
|
|
|
Assistance z tego co w innych watkach czytalem to 3 dni.
Auto na gwarancji z marca 2006.
W serwisie powiedzieli, ze nie daja aut zastepczych.
U szefa po telefonie dowiedzialem sie, ze mozna pozyczyc za 50zl dziennie MICRE.
Ciekawe jak ja zaladuje towar... jak juz mam problem z upchneciem tego wszystkiego na kipie. Dlaczego nie moge dostac M?
Naprawa ma trwac ponad 2 tygodnie, bo:
1) nie wiedza co jest z moja skrzynia nie tak
2) jak sie dowiedza/naucza to sprowadza z zagranicy czesci do naprawy
3) jak beda czesci w magazynie to pewnie w 2 tygodniach sie zmieszcza
Fabio z forum, tez nie dostal auta i juz 4 tydzien nie moze doprosic sie zwrotu auta. |
|
|
|
 |
|
|