oddam zestaw naprawczy koła - niekompletny. |
Autor |
Wiadomość |
looq
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.5 DID Motion
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 116 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-04-2008, 14:49 oddam zestaw naprawczy koła - niekompletny.
|
|
|
Kupiłem właśnie sobie koło dojazdowe i zostało mi to co było od kupna w aucie czyli zestaw naprawczy. Dopiero teraz (jak go wyjąłem) zorientowałem się ze jest on niekompletny.
Może komuś sie toto przyda. Oddam za darmo.
oddaję to co na zdjęciu.
chętny musi jeno po to sobie przyjechać, lub pokryć koszty wysyłki.
najchętniej oddam toto w całości, nie mam po prostu gdzie tego trzymać. |
Ostatnio zmieniony przez looq 15-04-2008, 16:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2008, 15:12
|
|
|
ładnie z Twojej strony
ja jednak na Twoim miejscu zostawiłbym sobie kompresor - uzywalem go juz niejednokrotnie (nawet przy pompowaniu sporo wiekszych kół) i jak na razie daje rade. a mialem kiedys taki z hipermarketu i zepsul sie po paru dniach. co mitsu to mitsu |
|
|
|
 |
looq
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-04-2008, 15:25
|
|
|
Myślałem, żeby sobie go zostawić, ale nie mam tej drugiej części kompresora - tej takiej butli (przynajmniej na instrukcji tak to wygląda). A bez tego to chyba niewiele warte? |
|
|
|
 |
Marino
Mitsumaniak żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 320 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 15-04-2008, 15:26
|
|
|
hehe widać Twojego palca od nogi prawej porządny kompresor to dobra sprawa ale teraz na każdej stacji można z niego skorzystać. |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
looq
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-04-2008, 16:21
|
|
|
podmieniłem fotki, kompresor jednak sobie zostawię.
palca też, nie oddam |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2008, 18:37
|
|
|
looq napisał/a: | Myślałem, żeby sobie go zostawić, ale nie mam tej drugiej części kompresora - tej takiej butli (przynajmniej na instrukcji tak to wygląda). A bez tego to chyba niewiele warte? |
u mnie nie ma zadnej butli. kompresor ma wąż z końcowka i kabel do gniazdka 12V
a na tej focie to nie wiem co to jest. moze podłączają do kompresora butle z tym uszczelniaczem, żeby go równomiernie rozprowadzić wewnątrz opony?? |
|
|
|
 |
lemon222 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2008, 22:21 Re: oddam zestaw naprawczy koła - niekompletny.
|
|
|
looq napisał/a: | Kupiłem właśnie sobie koło dojazdowe |
gdzie kupiłeś no i ile Cię to wyniosło ??
też mam zamiar nabyć dojazdówkę |
|
|
|
 |
looq
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-04-2008, 23:18
|
|
|
kupiłem na allegro oryginalny zestaw z lewarkiem i kluczem za 250zł. stan idealny, nieużywany, z jakiegoś rozbitego autka. |
|
|
|
 |
lemon222 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 17:20
|
|
|
looq napisał/a: | kupiłem na allegro oryginalny zestaw z lewarkiem i kluczem za 250zł. stan idealny, nieużywany, z jakiegoś rozbitego autka. |
no to gratuluję udanego połowu, ja szukałem na allegro ale jakoś nie mogłem trafić
czekam na dostawę z nowym oryginalnym zestawem w styropianie, nie mogę już dłużej czekać bo bez zapasu to po mieście jeszcze można na kumpli liczyć ale w trasę to już strach jechać |
|
|
|
 |
looq
Mitsumaniak

|
|
|
|
 |
lemon222 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 19:25
|
|
|
ta właśnie z mitsustyle zamówiłem nówkę
póki co czekam na przesyłkę, tej używki jak szukałem to nie było, a szkoda bo różnica w cenie znaczna.
poczekam na przesyłkę i Wam zrelacjonuję jak to wyszło ... |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2008, 08:45
|
|
|
Faktycznie nowy zestaw jakos super tani nie jest, ale w jakis warto sie zaopatrzyć. Ja też swojego czasu kupowałem (w salonie) i od tego czasu jezdze spokojniej Było już na ten temat w wątku http://www.mitsubishi-gra...ghlight=#186400
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
lemon222 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2008, 22:00
|
|
|
Gorzkim napisał/a: | Faktycznie nowy zestaw jakos super tani nie jest, ale w jakis warto sie zaopatrzyć. J |
zdecydowanie tak
z tego co słyszałem opona po użyciu zestawu naprawczego do wymiany, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć .... ?
w poniedziałek powinna być u mnie przesyłka jupiii
[ Dodano: 22-04-2008, 19:13 ]
No i jest dojazdówka + styropianik z kluczem i lewarkiem. Zestaw oryginalny, wszystko ładnie pasuje. W zestawie była też nakrętka z gwintowanym prętem do mocowania koła do podłogi, ale ....
po wyjęciu tego styropianu jak na zdjęciu u looq'a w miejscu gdzie powinna być jakaś dziurka do wkręcenia śruby mocującej mam włożoną pokrywkę od sprayu [przynajmniej tak to wygląda] i całość zaklajstrowana jakimś takim czymś gumowym?? W sumie jak auto było na kanale to od spodu widziałem tę pokrywkę, ale nie przypuszczałem, że to jest zamiast uchwytu.
Looq czy u Ciebie był przygotowany element do mocowania zapasu? W sumie mój CZ przyjechał zza Odry i był po małym puknięciu w tyłek, ale nie sądzę żeby komuś sie chciało to wyciągać na handel. Ty też oryginalnie miałeś zestaw naprawczy.
Gorzkim jak u Ciebie to wygląda? Ty miałeś od razu w bagażniku dojazdówkę? |
|
|
|
 |
looq
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-04-2008, 09:16