Przesunięty przez: Bzyk_R1 11-01-2018, 19:33 |
Motoszoł |
Autor |
Wiadomość |
mati2 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 20:41 Motoszoł
|
|
|
Ogladaliście co robili z naszym Outkiem w tym programie?! Tak go ubrudzić
Czy ktoś to ogladał? Jelsi tak to czy zgadza sie ze man ze nei wylaczyli kontroli trakcji? Bo jak jedno kolo mogło sie krecić a drugie nawet nie drgneło? No chyab ze to mozliwe...specem nie jestem pozatym program raczej mizernej jakości :-/ |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 21:14
|
|
|
Ja oglądałem
co do napędu to nie wiem bo ja mam stały 4x4 |
|
|
|
 |
Chris62 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2008, 10:56
|
|
|
A najciekawsze ze pan Prokop powiedzial ze Outlandery sa produkowane w Holandii a Crossery w Japonii. Skad on ma takie informacje!!?? |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 27-04-2008, 11:14
|
|
|
Chris62 napisał/a: | A najciekawsze ze pan Prokop powiedzial ze Outlandery sa produkowane w Holandii a Crossery w Japonii. Skad on ma takie informacje!!?? |
Hehe - pewno z pierwszej ręki |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2008, 11:43
|
|
|
Outlandery sa produkowane w Holandii a Crossery w Japonii. ! pierwsze słysze chyba miał powiedzieć
Outlandery sa produkowane w Japonii a Crossery w Holandii
Moje zdanie o Crosser nie kupił bym tego nawet za 50tys zł 1.Citrynka jest zgapiona z outlander-a i dla mnie Cytrynka jest już przekreślona robić takie samo auto i droższe i jeszcze w wykonaniu żabojadów koszmar |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 27-04-2008, 11:51
|
|
|
Leszek_Kamil napisał/a: | chyba miał powiedzieć
Outlandery sa produkowane w Japonii a Crossery w Holandii |
Produkcja Outlandera zostala przeniesiona do fabryki NEDCAR Mitsubishi w Holandi, tam gdzie byly produkowane Carismy, Space Stary i Colty
Natomiast Citroeny I Pugi zeby bylo smieszniej sa produkowane w Japonii
Wystarczy popatrzec na ceny by sie przekonac Outlander kosztuje od 88tys zl za silnik 2,4benzyna a Citroen od ponad 100 000 jest oferowany...cło...
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 27-04-2008, 17:40
|
|
|
Zresztą o przeniesieniu produkcji Outlanderów do NedCar od kwietnia pisali już w Motorze czy Autoświecie kilka tygodni temu. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Chris62 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 10:08
|
|
|
saphire napisał/a: | Zresztą o przeniesieniu produkcji Outlanderów do NedCar od kwietnia pisali już w Motorze czy Autoświecie kilka tygodni temu. |
Zgoda, ale chyba jak krecili ten program to jezdzili jeszcze Outlanderem z Japonii |
|
|
|
 |
|