|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zbiornik paliwa |
Autor |
Wiadomość |
mystic74 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 20:08 Zbiornik paliwa
|
|
|
Witam
Mam możliwośc kupienia Galanta 1.8 z 1991 roku za nieduże pieniądze (2,5 tyś) od własnego brata.
Problemem jest wyciek paliwa, brat z tym jeździł bo jest niewielki ale ja wolałbym to zrobić. Prawdopodobie do wymiany będzie zbiornik paliwa.
Czy zbiorniki pasują z innych modeli i czy droga to jest impreza ?
tx |
|
|
|
 |
pol165256 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 21:36
|
|
|
witam, jezeli chodzi o to czy pasują od innych modeli to nie jestem w stanie tego powiedziec,
ale posiadam zbiornik od galanta 2.0 DOHC z 1990r, zbiornik jest caly, nie ma zadnych wyciekow,
Koszt takiej imprezy to koszt zbiornika, bo wymiana nie jest skomplikowana, polega na odkręceniu paru śrubek, wężykow i wyjęciu zbiornika.
Jeżeli chcesz to moge podesłać foty i wymiary zbiornika zeby zobaczyc czy będzie pasował
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|