SPOTY REGIONALNE BEZ TERENOWEK |
Autor |
Wiadomość |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2008, 22:50
|
|
|
Tak sie zapytam małym OT - kto na Kromera prawie zawsze smiga czarnym Mitsu: > ?
No i główne pytanie czemu nie ma Was na naszych spotach? Jakaś dyskryminacja czy cuś? |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 06-03-2008, 09:18
|
|
|
Cytat: | No i główne pytanie czemu nie ma Was na naszych spotach? Jakaś dyskryminacja czy cuś? |
Mozemy porozmawiac na ten temat. Choc przyczyny upatrywalbym,
- po pierwsze w skarajnie roznym podejsciu do jazdy i korzystania z samochodu
- po drugie zanacznie mniej jest Mitsumaniakow z samochodami typu SUV
- po trzecie jesli juz trafi sie Mitsumaniak z terenowka albo nie ma co ze soba zrobic na spocie albo zupelnie go nie interesuja takie spotkania.
(Juiceman, jeszcze raz w temacie technicznym walniesz takiego offtopa to zarobisz kreche) |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
Ostatnio zmieniony przez Gene 08-03-2008, 17:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
|
Wysłany: 06-03-2008, 12:57
|
|
|
Czarnym jeżdzę ja, ale w okolicy Kromera rzadko bywam. pl. Dominikański - pl. Grunwaldzki - Psie Pole, to moja trasa |
|
|
|
 |
misio [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 14:55
|
|
|
ale faktem jest że terenówka na spocie budzi lekkie ździwienie i nieco inne zainteresowanie bo pozostali nie wiedzą o co pytać |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
|
Wysłany: 08-03-2008, 15:23
|
|
|
Mikrusek napisał/a: | Czarnym jeżdzę ja, ale w okolicy Kromera rzadko bywam. pl. Dominikański - pl. Grunwaldzki - Psie Pole, to moja trasa |
widuję czasem, widuję
co do SPOTów i obecności na nich
to jest też kwestia podejścia do takich spotkań
jeśli o mnie chodzi, to te spotkania traktuję jako spotkanie ze znajomymi, a nie po to, żeby ciągle gadać o samochodach, dlatego nie uznaję podziału na Colty, Carismy, Galanty, Pajera, L200 itd
jest SPOT we Wro, kto ma ochotę to przyjeżdża, to nie jest obowiązek... i nie ważne czy jeździ sportowymi Eclipse lub 3000GT czy terenowymi Pajero lub L200
dla mnie nie liczy się aż tak bardzo samochód, bardziej człowiek... i tego się trzymajmy
pozdroo! |
|
|
|
 |
misio [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 15:26
|
|
|
gigant87 napisał/a: | dla mnie nie liczy się aż tak bardzo samochód, bardziej człowiek. |
zdrowe podejście tylko nie każdy je ma |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 08-03-2008, 17:27
|
|
|
misio napisał/a: | zdrowe podejście tylko nie każdy je ma |
Mysle, ze klubowicze bywajacy na spotach maja takie podejscie. Tu naprawde chodzi o przelamanie stereotypu i utartych podzialow. Ja przetarlem szlaki w Warszawie. Grupa warszawska jest bardzo sympatyczna. Poznaje ludzi a oni mnie. Zawiazauja sie znajomosci i juz czuje sie w ich towarzystwie dobrze. Oni pamietaja o mnie i mam nadzieje ciesza sie z moich wizyt na spotach. Czekali na mnie na miejscu zbiorki jadac do Strykowa bo sie troche miasto zakorkowalo. No i rozczulil mnie tekst "nie oddamy Cie, jestes nasz". Mysle, ze to wszystko zalezy od checi i podejscia. Oczywiscie terenowki czesto spotykaja sie na rajdach terenowych ale wszystko w naszych rekach. |
 |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 08-03-2008, 17:56
|
|
|
To teraz w sumie nie OT a część tematu Wczoraj na spocie pojawiło się piękne L200 DID Wszyscy, bez wyjątku udali się w kierunku 3Diamentowej Ciężarówki i podziwiali. Myślę, iż nie było, żadnej "dyskryminacji". Po prostu poznaliśmy nowego Mitsumaniaka z bdb ładnym autkiem
I jeśli jesteśmy w tym temacie to, może Koledzy z większych aut pochwalą się
Odnośnie Outla często go widzę z rana tzn 7:30-40 jak jedzie w kierunku korony ; ) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 18-03-2008, 08:25
|
|
|
Juiceman napisał/a: | To teraz w sumie nie OT a część tematu | teraz tak ale jako juz doswiadczony forumowicz moglbys troche pomyslec nim stworzysz temat.
Dobrym przykladem jest juz sam temat. Nie wzbudzil on zainteresowania. Kilka komentarzy wyraznie swiadczy o sztucznym wywolywaniu problemu. Mamy wolnosc i swobode wyboru. To od nas zalezy jak, kiedy i z kim bedziemy sie integrowac. |
 |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 18-03-2008, 13:42
|
|
|
Gene napisał/a: | teraz tak ale jako juz doswiadczony forumowicz moglbys troche pomyslec nim stworzysz temat. |
Tak tu masz racje, tyle iż nie stworzyłem nowego tematu, a jedynie zrobiłem mały off topic(który został wydzielony przez moderatora na osobny temat).
Co do dalszej Twojej wypowiedzi, owszem to co mówisz to szczera prawda. Widać jestem za krótko na forum, żeby zrozumieć, iż to nie marka nas integruje, a podobne auta.. (co wg. mnie nadal jest w połowie bzdurą).
Jedno wiem, osobiście nie zamierzam dzielić mitsumaniaków na Eclipsy,Colty,Galanty, L200 etc. uważać, że któryś jest gorszy bo jest mniejszy/większy, szybszy/wolniejszy. W konkretnie tym przypadku jednak będę patrzył na markę odnośnie spotów Mitsubishi. |
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 18-03-2008, 17:21
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Jessica__ [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 14:42
|
|
|
No to może ja wtrącę swoje 3 grosze:
u nas na spocie bez znaczenia kto jakim Misiem przyjeżdża - traktowanie jednakowe impra zawsze rewelacyjna, bez względu na to czy przyjeżdżam Galusiem czy Pojarką.
Najważniejsi są ludzie i atmosfera jaka panuje na tych spotach.
Ale nie należy zapominać, że tych ludzi łączą pewne trzy piękne diamenciki |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 01-05-2008, 01:06
|
|
|
Jessica__ napisał/a: | No to może ja wtrącę swoje 3 grosze:
u nas na spocie bez znaczenia kto jakim Misiem przyjeżdża - traktowanie jednakowe impra zawsze rewelacyjna, bez względu na to czy przyjeżdżam Galusiem czy Pojarką.
Najważniejsi są ludzie i atmosfera jaka panuje na tych spotach.
Ale nie należy zapominać, że tych ludzi łączą pewne trzy piękne diamenciki |
Piwa/drinka czy sobie Pani zażyczy!! Dobrze Dziołcha Goda xD |
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
|