Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Warszawa] Blacharz
Autor Wiadomość
czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-06-2007, 14:36   [Warszawa] Blacharz

Potrzebuje dobrego wrsztatu blacharskiego w warszawie ktory zrobi mi miska.
Byc moze bedzie trzeba zrobic go na faktory. Dzis dokladnie godzine temu Vectra rozbila mi caly tyl auta.... mam rozwalone podluznice na dlugosci 25cm samochod rozszedl sie z tylu na ponad centymetr. pas tylni przeszedl do bagaznika. co dalej latwo sie domyslic... Lampy mam cale tak wiec jezdzi... ale szczerze mowiac jestem zalamany.... az plakac mi sie chce z nerwow.. bo piescilem go , dbalem o niego a jakis koles niewychamowal i zniszczyl moje piekne autko:(

Warsztat MUSI byc taki ze zrobia mi misia tak zeby byl jak nowy.. nie wchodzi w rachube druciarstwo... jesli bede musial dolozyc to to zrobie...

Pozniej zamieszcze zdjecia ktore kolega mi zrobil...
Ostatnio zmieniony przez cns80 15-01-2009, 10:44, w całości zmieniany 2 razy  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 16-06-2007, 20:52   

http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=1501

Polecam mojego Mechanika. Sprawdzony na Miskach (moim i Kofiego).

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Wysłany: 17-06-2007, 04:04   

dzieki w poniedzialek bede sie do niego odzywal zeby umowic sie na ogledziny samochodu i ewentualna wycene naprawy...

lonewolf81
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2008, 12:39   Gdzie do blacharza?

witam
wiem, ze jest opis ladny wszystkich zalecanych i polecanych warsztatow.. chcialbym jednak indywidualnie zapytac..gdzie moge pojechac do blacharza? Zaczynaja mi leciec tylnie nadkola..pojawily sie takie zacieki jakby od rdzy.. wiec chyba lepiej to zrobic zanim zacznie sie dziac gorzej.. jak myslicie? Czy jest jakis dobry zaklad w Warszawie, ew. lepiej od poludnia niz polnocy.. to bede mial blizej, bo mieszkam na Ochocie:-) nadkola obydwa.. czy ktos sie orientuje ile moze kosztowac taka kosmetyka? bo to bardziej tak mozna nazwac niz prawdziwa praca, ale co tam lepiej dmuchac na zimne:) pozdrawiam i dziekuje za podpowiedz.
Ostatnio zmieniony przez Gene 30-04-2008, 15:01, w całości zmieniany 1 raz  

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 30-04-2008, 13:04   

Kolego jesteś dla mnie mistrzem !
17 postów w 22 godziny i prawie każdy w innym temacie to jest coś.
Po pierwsze istnieje taka opcja jak SZUKAJ
Po drugie istnieje forum regionalne , które zresztą już poznałeś sądząc po wpisach na nim.
Po trzecie istnieje już taki temat w odpowiednim dziale.

Po czwarte i najważniejsze istnieją ZASADY FORUM z którymi należałoby się zapoznać. Chyba że twoim nadrzędnym celem jest narażenie się moderatorom. Wtedy OK możesz nie czytać :twisted: .

lonewolf81
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2008, 14:03   

witam:)
dziekuje za uznanie.. niestety w pracy mam internet i duzo wolnego czasu..w pracy..
to pisze i pisze:)
a powaznie to ja chyba mam klopoty z szukaniem..jakos mi nie wychodzi, albo tez wydaje mi sie ze moj problem jest bardziej zawily i dlatego pytam.. a potem sie wyjasnia ze latwy a nie trudny. Do tego mam wrazenie, ze trafiam w odpowiednie forum, bo pasuje mi temat..pasuje i wtedy pisze:)
zwroce wieksza uwage na to, pozdrawiam:)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 30-04-2008, 14:59   

Ja moge Ci polecic warsztat blacharski w Gloskowie. Od lat robie tam pojarki. Zaklad ten wspolpracuje rowniez z ASO Mitcar. Zadzwon zapytaj to nic nie kosztuje. Nie sa tani ale ja bylem jak do tej pory zadowolony. Mozesz sie powolac na Eugeniusza.

Winicjusz Jakubowski (wlasciciel)
Serwis Blacharsko-Lakierniczy

mobile +48 606 351 093

Millenium 24
05-503 Piaseczno Gloskow
mazowieckie
Polska

lonewolf81
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2008, 16:23   

dziekuje, skorzystam:)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 30-04-2008, 16:39   

Skoro masz sporo czasu w robocie to poczytaj sobie rowniez temat: http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=14453

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 30-04-2008, 20:02   

cns80, polecam ZASADY FORUM na które się powołujesz. Punkt 8 i podpunkty.
Weź też pod uwagę, że nowy nie musi znać wszystkich postów na Forum i wiedzieć jak używac Szukajki. Ma mniej niż 30 postów? No to ma okres ochronny.

lonewolf81, a swoją drogą ;-) najpierw trochę poczytaj nasze Forum.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

lonewolf81
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2008, 10:32   

ok:)

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 01-05-2008, 21:34   

Hubeeert napisał/a:
cns80, polecam ZASADY FORUM na które się powołujesz. Punkt 8 i podpunkty.
Napisz mi co przez to chciałeś powiedzieć :?:

[ Dodano: 04-05-2008, 12:30 ]
lonewolf81 napisał/a:
a powaznie to ja chyba mam klopoty z szukaniem..jakos mi nie wychodzi, albo tez wydaje mi sie ze moj problem jest bardziej zawily i dlatego pytam.. a potem sie wyjasnia ze latwy a nie trudny.
To nie problemy z szukaniem, tylko brak cierpliwości :wink: . Ogranicz sobie wyszukiwanie do forum twojego Galanta jeśli pytasz o kwestie techniczne. Będziesz miał mniej tematów do przeglądania :)
Jeśli pytasz o lakiernika w Warszawie to przeszukaj forum mazowieckie, bo raczej adres we Wrocławiu, czy w Krakowie nic Ci nie da :P .
W ten sposób precyzyjnie będziesz zadawał pytania i łatwiej/szybciej uzyskasz odpowiedź.
nie bój się też pytać w już istniejących tematach jeśli są bardzo podobne do twojego problemu :wink:
Powodzenia w poszukiwaniach :mrgreen:

m6riano 
Mitsumaniak
Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Wysłany: 14-05-2010, 18:10   

Mi robił gościu na ul. Nowodworskiej 11
506-201-086
nie mówie że dobry...raczej średni...ale za prawe drzwi, błotnik, maske(drobne rysy, wgniecenia=lakierowanie) i zderzak(klejenie i lakierowanie) wziął 700 zł.

zaskar 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.6 Kombi
Wysłany: 10-08-2010, 21:27   

Gene napisał/a:
Ja moge Ci polecic warsztat blacharski w Gloskowie. Od lat robie tam pojarki. Zaklad ten wspolpracuje rowniez z ASO Mitcar. Zadzwon zapytaj to nic nie kosztuje. Nie sa tani ale ja bylem jak do tej pory zadowolony. Mozesz sie powolac na Eugeniusza.

Winicjusz Jakubowski (wlasciciel)
Serwis Blacharsko-Lakierniczy

mobile +48 606 351 093

Millenium 24
05-503 Piaseczno Gloskow
mazowieckie
Polska

fakt, że może są i dobrzy, bo na placu stoją same Miśki i jest logo Mitsubishi na wjeździe, ale cenią się wysoko. Byłem u nich z Miśkiem i za "zabezpieczenie" (bez malowania całości elementów) małego ogniska rdzy na nadkolu oraz jednej rysy na progu zaśpiewali mi 700 netto :shock: A tak wogóle to powiedziano mi, że jak chce sobie zrobić tanio to żebym sobie kupił farbę Hammerite i sam to pomalował to będzie mnie to kosztowało 50zł..
Profesjonalne podejście do Klienta albo nie chce im się robić takich małych rzeczy i dali cenę zaporową, żebym się rozmyślił..
Tak więc pozostaje mi szukanie jakiegoś innego blacharza z Warszawy lub (najlepiej) południowych rejonów stolicy..

.TM 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 4G18
Wysłany: 18-10-2010, 09:17   

Potrzebuję opinii o dwóch Zakładach Blacharsko-Lakierniczych Warszawa - Bielany.
Pierwszy adres to Wólczyńska 55 - Auto Service Jerzy Łęczycki.
Drugi adres to Głowackiego 16 - Mechanika, blacharstwo i lakiernictwo pojazdowe.
Jeśli mieliście styczność z tymi warsztatami czekam na Wasze opinie.
Mam do wymiany maskę i zderzak i muszę się zdecydować na jakiś warsztat, najlepiej na Bielanach a te dwa mam najbliżej.

Odpowiedz do tematu