Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Cezar
06-12-2010, 13:10
"Pomorzaki" jadą do nas !!!!!
Autor Wiadomość
Axer
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2008, 18:12   "Pomorzaki" jadą do nas !!!!!

Przyjaciele jeżeli ktoś ma ochotę na miłe spotkanko jutro, tj. 02/05 około godz 15;00 to zapraszam do Leśnej Karczmy na trasie Dobre Miasto - Lidzbark Warm, karczma jest po prawej stronie jadąc w kierunku Lidzbarka prze miescowością Miłogórze, charaterystyczny punkt - basen przy karczmie, ludeczkowie z pomorza zapowiedzieli swój przyjazd, przewidziany gril, pifko i fajna zabawa, więc jeżeli ktos ma ochotę i trochę czasu na dobrą zabawę to zapraszam srdecznie

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2008, 19:24   

Daro wszystko super, tylko szkoda że tak późno dałeś tą informacje. :doubt:

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2008, 21:31   

Piotruś ,,,,,,,,, do dzisiaj nic nie było pewne......... nie chciałem robić zadymy przyacielu,,,, kibloo zadzwonił i mówi że ok,,,, przyjeżdzają więc natychmiast napisałem,,,,,, wiem że to skucha na ostatnią chwilę ale bracie jak nie macie nic w planach to pomimo że jadą przez Elbląg to ja jestem gotowy przyjechać po was !!!!!!

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2008, 22:05   

Brachu nie musisz po nas przyjeżdzać. Jak bym wiedział chwile wcześniej to myślę że uciebie to bym się zameldował. Ale że się dowiedziałem o tym 1,5 godz. temu to już się nie zamelduję bo jutro właśnie około 14 czy 15 muszę być w Stegnie bo klientka chce wynająć mój apartament. I lipa :doubt: No ale co się nie odwlecze to nie uciecze. :wink:
Brachu innym razem napewno się zamelduję, a tak wogóle to ty miałeśwpaść do nas :idea:
Mam nadzieję że do Grudziądza to już polecimy razem w kolumnie jak w tamtym roku.
Ale już rybek nie będziemy łowić 8)

[ Dodano: 03-05-2008, 08:45 ]
I jak tam po imprezie :?:

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 14:23   

[quote="doli73"]I jak tam po imprezie [/quote

doli.... na i po imprezie było zajefajnie, oczywiście nie obyło się bez konkretnego traktorka bo po ostatnich deszczach trasa którą testowałem osobiście tydzień temu, zmieniła troszeczkę swoją postać :lol: więc jako jadący przodem wkleiłem eleczkę konkretnie, wiecej na ten temat pewnie napisze kibllo i obiecał fotki zapodać,,,, mam nadzieję że wszyscy byli zadowoleni.

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 21:50   

No to dobrze że imprezka wypaliła. A że E - leczke utopiłeś,,,,,,No cóż i tak bywa 8)

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 21:52   

doli73 napisał/a:
A że E - leczke utopiłeś,,,,,,No cóż i tak bywa

Część fotek kibloo już zamieścił na forum pomorskie, luknij

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 22:04   

Luknołem. Super fotki i imprezka. No cóż ja nie mam terenówki :doubt:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi