|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 13:10 |
"Pomorzaki" jadą do nas !!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2008, 18:12 "Pomorzaki" jadą do nas !!!!!
|
|
|
Przyjaciele jeżeli ktoś ma ochotę na miłe spotkanko jutro, tj. 02/05 około godz 15;00 to zapraszam do Leśnej Karczmy na trasie Dobre Miasto - Lidzbark Warm, karczma jest po prawej stronie jadąc w kierunku Lidzbarka prze miescowością Miłogórze, charaterystyczny punkt - basen przy karczmie, ludeczkowie z pomorza zapowiedzieli swój przyjazd, przewidziany gril, pifko i fajna zabawa, więc jeżeli ktos ma ochotę i trochę czasu na dobrą zabawę to zapraszam srdecznie |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2008, 19:24
|
|
|
Daro wszystko super, tylko szkoda że tak późno dałeś tą informacje. |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2008, 21:31
|
|
|
Piotruś ,,,,,,,,, do dzisiaj nic nie było pewne......... nie chciałem robić zadymy przyacielu,,,, kibloo zadzwonił i mówi że ok,,,, przyjeżdzają więc natychmiast napisałem,,,,,, wiem że to skucha na ostatnią chwilę ale bracie jak nie macie nic w planach to pomimo że jadą przez Elbląg to ja jestem gotowy przyjechać po was !!!!!! |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2008, 22:05
|
|
|
Brachu nie musisz po nas przyjeżdzać. Jak bym wiedział chwile wcześniej to myślę że uciebie to bym się zameldował. Ale że się dowiedziałem o tym 1,5 godz. temu to już się nie zamelduję bo jutro właśnie około 14 czy 15 muszę być w Stegnie bo klientka chce wynająć mój apartament. I lipa No ale co się nie odwlecze to nie uciecze.
Brachu innym razem napewno się zamelduję, a tak wogóle to ty miałeśwpaść do nas
Mam nadzieję że do Grudziądza to już polecimy razem w kolumnie jak w tamtym roku.
Ale już rybek nie będziemy łowić
[ Dodano: 03-05-2008, 08:45 ]
I jak tam po imprezie |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 14:23
|
|
|
[quote="doli73"]I jak tam po imprezie [/quote
doli.... na i po imprezie było zajefajnie, oczywiście nie obyło się bez konkretnego traktorka bo po ostatnich deszczach trasa którą testowałem osobiście tydzień temu, zmieniła troszeczkę swoją postać więc jako jadący przodem wkleiłem eleczkę konkretnie, wiecej na ten temat pewnie napisze kibllo i obiecał fotki zapodać,,,, mam nadzieję że wszyscy byli zadowoleni. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 21:50
|
|
|
No to dobrze że imprezka wypaliła. A że E - leczke utopiłeś,,,,,,No cóż i tak bywa |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 21:52
|
|
|
doli73 napisał/a: | A że E - leczke utopiłeś,,,,,,No cóż i tak bywa |
Część fotek kibloo już zamieścił na forum pomorskie, luknij |