|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zazdrość |
Autor |
Wiadomość |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2006, 14:28
|
|
|
[quote="arturro"]
a z ta gwarancja to nie wiem czemu taki problem przeciez mozna sobie serwisowac auto w jakims kraju ue, ja bym sobie jezdzil na litwe.
quote]
Nie każdy ma blisko do granicy, ja też może nie mam daleko, ale 200 km w jedną stronę do Niemiec, po to żeby zaliczyć przegląd (płatny w EUR), dla mnie jakoś jest to problem, przynajmniej czysto logistyczny - wyrwany dzień z życiorysu na czynność, która zajmuje parę godzin i obecnie odbywa się parę kilometrów od domu. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2006, 14:41
|
|
|
eMBe napisał/a: | ale 200 km w jedną stronę |
a przyjemność z jazdy gdzie? no chyba że nie lubisz jeździć |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 07-03-2006, 15:06
|
|
|
Panowie!
Są przecież autoryzowane serwisy w Polsce. To, że nie ma importera nie oznacza, że serwisy potraciły autoryzacje. Zupełnie spokojnie można serwisować gwarancyjne auto.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 08-03-2006, 08:29
|
|
|
Ale ja nie mówię że mało się sprzedało lancerów - ja ich widzę dużo - nawet w rodzinnym mieście widziałem 2 sztuki z podkładką pod rejesracją :" Grafix",
Ale w białymstoku niezbyt dużo sie ich widzi. Wiadomo - nie tylko ludzie z Białego je kupują, a że Mitsubishi można kupić w Białymstoku który tak naprawdę obsługuje całą północno - wschodnią Polskę to tylko część została w tym mieście.
A to że "6" częściej widze na drodze niż Lancera to może dlatego że to droższy samochód i częściej trafia do ludzi w większym mieście - zresztą bardzo często są to samochody firmowe (raczej kratki nikt sobie dla przyjemności nie wkłada), a same "6" o ile się nie mylę sprzedają od 2002(a może nawet 2001) - więc troche dłużej niż lancerki. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2006, 08:40
|
|
|
tomusn napisał/a: | eMBe napisał/a: | ale 200 km w jedną stronę |
a przyjemność z jazdy gdzie? no chyba że nie lubisz jeździć |
Hehe, bardzo lubię jeździć, zwłaszcza w wakacje pokonywać tysiące kilometrów. Chodzi mi raczej o to, że przegląd przypada przeważnie nie w terminie, gdy chce się gdzieś jechać, jak ktoś pracuje, to na taki wyjazd musi brać urlop (poprosze urlop wypoczynkowy na przegląd samochodu ) po prostu cała wyprawa nieadekwatna do rangi problemu. To trochę tak jak chcę kupić bułki to jadę do sklepu w swojej mieścinie, a nie wybieram się kilkaset km dalej, a tak, bo się przejadę, będzie przyjemnie.
Ale na razie to tylko dywagacje. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 08-03-2006, 09:18
|
|
|
No to mogę Wam wstępnie powiedzieć, że Nasz Klub Mitsumaniaków nawiązuje ścisłą przyjacielską współpracę z Klubem MazdaSpeed ! Co i jak opowiem Wam w osobnym temacie i po większych rozmowach z założycielem MazdaSpeed.
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 08-03-2006, 09:21
|
|
|
Karwos co do Lancerkow to nie zgodze sie jezdzi ich naprawde duzo polowa dentystow i branz pokrewnych jezdzi lancerami. Na polnocno-wschodnia polske przypada jeszcze jeden dealer w suwalkach. Mazdy to widze przewaznie te z Ksiezyna jedna stoi czesto na zwierzynieckiej a druga na sienkiewicza. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
|
|