Prosba o ocene |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 25-04-2008, 17:35 Prosba o ocene
|
|
|
Witajcie,
co sadzicie o tym autku?
Wlasciciel twierdzi, ze jest bezwypadkowe i calusie cacy. Czy ktos z Warszawki mialby chwile zeby sie pofatygowac na miejsce i zrobic male rozeznanie osobiscie? |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 380 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: 25-04-2008, 20:52
|
|
|
Proponuje wyciągnąć vin auta i sprawdzić na carfaxie Jeżeli auta tam nie ma to można się nim dalej zainteresować |
|
|
|
 |
kiepuczi
Forumowicz
Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 203 Skąd: Pulawy
|
Wysłany: 26-04-2008, 10:40
|
|
|
jak masz VIN tego samochodu to wyslij mi go na PM a ja wrzuce zdjecia samochodu jak wygladal pzred sciagniem do Polski jesli tylko zostal zakupiony na Coparcie ( 99% samochodo jest tam kupowanych ) to zobaczysz jaki to byl szrot. |
|
|
|
 |
ECLIPS [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2008, 11:44
|
|
|
kiepuczi napisał/a: | jak masz VIN tego samochodu to wyslij mi go na PM a ja wrzuce zdjecia samochodu jak wygladal pzred sciagniem do Polski jesli tylko zostal zakupiony na Coparcie ( 99% samochodo jest tam kupowanych ) to zobaczysz jaki to byl szrot. |
wcale nie musi to byc szrot
szroty kupuja tylko amerykanie bo w polsce nie kalkuluje sie tego naprawiac
99%-spora przesada ale jest duze prawdopodobienstwo ze tam bylo kupione,sa wieksze aukcje niz copart np.iaai,manheim |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 10-05-2008, 15:01
|
|
|
Nieaktualne, szczecinskie drogi zostaly uzupelnione wlasnie o kolejnego Nowego Lacera |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|