FTO Gr |
Autor |
Wiadomość |
autoR [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 22:27
|
|
|
Serek napisał/a: | To może by tak zestawy do konwersji RHD-LHD w planach na przyszłość uwzględnić?
Zrób to sam czy cóś w tym stylu W ogłoszeniach importerów zza głębokiej wody już widać ten trend. Odpłatnie mogą wykonać konwersję sami bądź dostarczyć "kit" (nie mylić z "dziadostwem" ) do samodzielnego montażu. |
Zestaw zawierający części do konwersji 'no problem' tylko nie wyobrażam sobie aby znalazło się wiele osób chcących mieć FTO LHD i mogących zrobić to samemu. Ściana grodziowa to robota dla blacharza mającego zdolności plastyczne i głowę na karku. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 15-05-2008, 21:01
|
|
|
W następnym odcinku czerwcowym GT (od 15 maja w kioskach) będzie artykuł o FTO spod pędzla poznańskiego HOT-a. Pan Hołodyński zaczynał od Colcika i idzie do przodu. |
|
 |
autoR [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2008, 23:40
|
|
|
Serek napisał/a: | W następnym odcinku czerwcowym GT (od 15 maja w kioskach) będzie artykuł o FTO spod pędzla poznańskiego HOT-a. Pan Hołodyński zaczynał od Colcika i idzie do przodu. |
Kupiłem GT - normalnie cukiereczek to Waldkowe FTO. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-05-2008, 20:31
|
|
|
No, ja też. Nie zdążyłem jednak zajrzeć jeszcze. Może później... |
|
 |
MIESO
Forumowicz
Auto: Mitsubishi FTO GPX MIVEC 2.0
Kraj/Country: UK
|
|
|
|
 |
Laczupakabra
Nowy Forumowicz
Auto: FTO
|
Wysłany: 02-05-2009, 00:31
|
|
|
Witam ! Jestem posiadaczem FTO w UK i zastanawiam się czy jest sens sprowadzać to piękne auto do Polski.... obiło mi się o uszy, że skoro nigdy nie było sprzedawane w Europie z kierownicą po lewej stronie to można bez problemu zarejestrować auto z prawą wersją, czy to prawda ?
Zastanawia mnie też czy ciężko byłoby sprzedać to auto komuś, jest zbyt na ten samochodzik czy to jest jakiś unikat tylko dla koneserów w Polsce ? |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 03-05-2009, 01:34
|
|
|
zbyt by byl gdyby wyszedl jakis film w ktorym FTO ma role pierwszo planowa.... w poslce niema rynku na takie wynalazki... a rejestracja auta to sprawa indywidualna.... bo jednym sie udalo innym nie..... nie bylo reguly....... |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 04-05-2009, 07:13
|
|
|
Rejestracja RHD, zwłaszcza z Anglii w tej chwili to mission impossible....spoza unii jest łatwiej, ale trzeba poczekać na wyrok sądu (w maju), w którym ktoś pozwał nasz kraj o dyskryminację posiadaczy aut RHD...
Na dzień dzisiejszy tylko dobra przekładka umożliwia rejestrajcę bez problemu. |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
white90
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 2G 96 i 99
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 608 Skąd: Koronowo
|
Wysłany: 06-05-2009, 00:13
|
|
|
Tzn ze jakbym kupil sobie FTO i chcialbym je zarejestrowac to najpierw musialbym zrobic przekladke?
inaczej nie zarejestruja?
i gdzie bym musial sie udac zeby zarejestrowac fto po przerobce? |
_________________ Eclipse 2g MIVEC AWD
Skyline R33 sedan
 |
|
|
|
 |
|