Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
RAJD POLSKI 6-8 CERWCA 2008
Autor Wiadomość
Mari
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2008, 01:08   RAJD POLSKI 6-8 CERWCA 2008

Znajomy poprosil mnie o wklejenie tego na forum:

"w dniach 6-8 czerwca jak co roku na mazurach odbedzie sie Rajd Polski
poniewaz bede prawdopodobnie odpowiedzialny za czesc odcinka specjalnego mam pytanie

czy ktos ma ochote wybrac sie na w/w impreze w roli safety????

Zapraszam bardzo do uczestnictwa w zabezpieczeniu Rajdu polskiego. Potrzeba mi b.dużo chętnych
Spotkanie w okolicach Giżycka wieczorem 06 czerwca - piątek (do 18.00). Sobota OS Miłki, niedziela OS Wydminy i powrót do domu.
A finansowo wychodzi tak:
100 PLN na głowę za dojazd
60 PLN x 2 dni za pracę
20 PLN na o-kolację (od soboty)
Śniadania w cenie zakwaterowania i suchy prowiant na trasie (jeżeli bedę miał czas podrzucić).
Tak więc wychodzi po 260 PLN. Jak sie dobierzecie po kilka osób w samochód to nie dołożycie. Wiem, że nie jest to dużo ale takie realia. napewno jak Rajd Polski wejdzie do rangi eliminacji MŚ to będzie więcej, ale jeszcze ten raz trzeba zrobić po taniości.
Będę jeszcze potrzebował kilka osób do tzw. Grup taśmujących od wtorku. Płatne będzie tak samo po 60 PLN dziennie + 20 prowiant + dodatkowo na paliwko za jazdę po trasie (dogadamy się).
Jeszcze raz proszę o zebranie max ilości znajomych chetnych do pomocy.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź jak najszybciej"

Takze jak jest ktos chetny niech pisze do Howarda na gg 7071358. On dalej wszystkiem pokieruje, jutro postaram sie dopisac nr tel zeby kontakt był latwiejszy

howard7
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2008, 18:21   

dzieki MARI :)

do tasmowania juz sie zebrala grupa ludzi ale nadal brak zabezpieczenia
sa to odcinki huberta
moj numer to 667 228 515

naprawde serdecznie zapraszamy
(z niektórymi z was juz mialem przyjemnosc sie poznac)
a całą reszte witam serdecznie jako ze jest to moj pierwszy post na tym forum

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2008, 23:34   

witam, ja postaram sie zawitać, ale raczej w roli gościa, nie chciał bym obiecywać że przyjade, przyznam sie iz jest to jedyny rajd w polsce na którym nigdy nie byłem, tak wiec wyzwanie mam powinienem przyjechać nr zapisałem jak dojade chetnie pomoge bede dzwonić pozdrawiam WOLF 8)

xjacobs 
mod MSS

Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-11-2008, 21:59   

ehhh szkoda, że dopiero teraz zobaczyłem ten temat :( wystarczy spojrzeć na mój profil i linijkę "skąd" i będziecie wiedzieć, czemu żałuję :D ale za rok... czemu nie :)

Odpowiedz do tematu