Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Podświetlenie stacyjki
Autor Wiadomość
LeszsekS
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2008, 13:32   Podświetlenie stacyjki

Czy MSW 2,4 GDI 99`ma podświetlenie stacyjki, u mnie nie świeci. Przed rozkręcaniem wolę zapytać.

penol
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2008, 19:36   

U mnie nigdy nie swiecila, nie bardzo widze tez miejsce z ktorego mogla by byc podswietlana.

Proponuje nie rozkrecac ;) zeby przypadkiem nie uszkodzic petli imobilissera bo mozesz sobie zrobic nie potrzebne problemy

Giant
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 00:23   

LeszsekS, u mnie jest podswietlanie stacyjki,ale prawde mowiac zauwazylem to dopiero po tym jak przeczytalem twoj post :badgrin:
penol napisał/a:
nie bardzo widze tez miejsce z ktorego mogla by byc podswietlana.

Dookola stacyjki jest taka jakby plastikowa opaska ktora jest podswietlana.

penol
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 20:30   

To plastikowe cos to pentla imobilissera. Na 100% nie ma w tym zarowek ani miejsca na zarowki. Jestem na 100% pewny ze to nie podswietlenie stacyjki. Wiem bo mialem pentle od mojego MSW w rekach.
Natomiast uszkodzenie imobilissera moze Was sporo kosztowac. Wczoraj zagladalem do nowego Pajero i widzialem ze nic sie nie zmienilo. W mitsubishi imobilisser wyglada tak samo jak w naszych miskach.
Proponuje nie ruszac...

LeszsekS
[Usunięty]

Wysłany: 19-06-2008, 22:32   

To czemu Giant twierdzi, że mu świeci :shock: :(
Czy inni użytkownicy MSW 2.4 GDI mogli by wypowiedzieć się. :?

probiz
[Usunięty]

Wysłany: 01-07-2008, 22:49   

Witam. U mnie nie świeci obwódka stacyjki. Zastanawiam się też czy włącznik awaryjnych jest podświetlany bo coś nie za bardzo chce świecić.

LeszsekS
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2008, 23:03   

probiz napisał/a:
Witam. U mnie nie świeci obwódka stacyjki. Zastanawiam się też czy włącznik awaryjnych jest podświetlany bo coś nie za bardzo chce świecić.

Jest na pewno podświetlany :cry:

Odpowiedz do tematu