|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podświetlenie stacyjki |
Autor |
Wiadomość |
LeszsekS [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2008, 13:32 Podświetlenie stacyjki
|
|
|
Czy MSW 2,4 GDI 99`ma podświetlenie stacyjki, u mnie nie świeci. Przed rozkręcaniem wolę zapytać. |
|
|
|
 |
penol [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2008, 19:36
|
|
|
U mnie nigdy nie swiecila, nie bardzo widze tez miejsce z ktorego mogla by byc podswietlana.
Proponuje nie rozkrecac zeby przypadkiem nie uszkodzic petli imobilissera bo mozesz sobie zrobic nie potrzebne problemy |
|
|
|
 |
Giant [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2008, 00:23
|
|
|
LeszsekS, u mnie jest podswietlanie stacyjki,ale prawde mowiac zauwazylem to dopiero po tym jak przeczytalem twoj post
penol napisał/a: | nie bardzo widze tez miejsce z ktorego mogla by byc podswietlana. |
Dookola stacyjki jest taka jakby plastikowa opaska ktora jest podswietlana. |
|
|
|
 |
penol [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2008, 20:30
|
|
|
To plastikowe cos to pentla imobilissera. Na 100% nie ma w tym zarowek ani miejsca na zarowki. Jestem na 100% pewny ze to nie podswietlenie stacyjki. Wiem bo mialem pentle od mojego MSW w rekach.
Natomiast uszkodzenie imobilissera moze Was sporo kosztowac. Wczoraj zagladalem do nowego Pajero i widzialem ze nic sie nie zmienilo. W mitsubishi imobilisser wyglada tak samo jak w naszych miskach.
Proponuje nie ruszac... |
|
|
|
 |
LeszsekS [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2008, 22:32
|
|
|
To czemu Giant twierdzi, że mu świeci
Czy inni użytkownicy MSW 2.4 GDI mogli by wypowiedzieć się. |
|
|
|
 |
probiz [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2008, 22:49
|
|
|
Witam. U mnie nie świeci obwódka stacyjki. Zastanawiam się też czy włącznik awaryjnych jest podświetlany bo coś nie za bardzo chce świecić. |
|
|
|
 |
LeszsekS [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2008, 23:03
|
|
|
probiz napisał/a: | Witam. U mnie nie świeci obwódka stacyjki. Zastanawiam się też czy włącznik awaryjnych jest podświetlany bo coś nie za bardzo chce świecić. |
Jest na pewno podświetlany |
|
|
|
 |
|
|