|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] [KOŁA] Rozmiar nakrętek do oryginalnych felg |
Autor |
Wiadomość |
murzyn6666 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 17:53 [MSS ALL] [KOŁA] Rozmiar nakrętek do oryginalnych felg
|
|
|
słuchajcie. mam problem. zamówiłem oryginalne alufelgi do mojego MSS i jest problem, gdyż nie mam nakrętek i nie wiem jakie parametry powinny mieć te nakrętki. znalazłem dwa rozmiary i nie wiem czy którykolwiek z nich jest prawidłowy.
M12x1,25 lub M12x1,5
pomóżcie! |
Ostatnio zmieniony przez cns80 26-02-2009, 13:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
|
|
|
 |
bartoszeek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2008, 08:44
|
|
|
Witam,
Niedawno miałem ten sam problem i na pewno są to nakrętki o rozmiarze M12x1,5 L-37MM hex 21 pełne , które udało mi się kupić na allegro ale są podpisane jako nakrętki do toyoty i nissana jednak są idealnie pasujące do MSS , no i cena jak najbardziej odpowiednia bo 6pln za sztuke a w sklepach proponowali mi za 16-20 pln za sztuke:))
Ja będziesz chciał to odszukam dokładne namiary na tą firmę i aukcje.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
murzyn6666 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2008, 23:42
|
|
|
dzięki za informacje
zamówiłem już nakrętki o podanym przez Ciebie rozmiarze.
w sklepach u mnie w ogóle nie mieli takich nakrętek jak powiedziałem że chcę zakryte nakrętki to mówili ok, ale jak dodałem że do mitsubishi to od razu padło "nie"
jeszcze raz dziękuję
pozdrawiam ! |
|
|
|
 |
Victor [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2008, 22:33
|
|
|
Zakupiłem na allegro nakrętki do alusów oryginalnych mitsubishi, z tym że one są z połyskiem, a felgi które mam są aluminiowe bez połysku, nie wiecie jak to będzie wyglądało, bo nakrętki dzisiaj przyszły a aluski u rodziców na działce i się martwię, że będzie trochę wiocha.
Ewentualnie nie wiecie gdzie za przystępną cenę kupię nakrętki matowe, na szczęście mogę je zwrócić i może trzeba będzie kupić inne, a na allegro nie widzę matowych. |
|
|
|
 |
murzyn6666 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2008, 20:07
|
|
|
mój ojciec ma fabrycznie tak w L200, czyli nakrętki połysk, a felgi mat i wygląda bardzo dobrze, wiochy nie ma |
|
|
|
 |
Victor [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2008, 21:52
|
|
|
Dzisiaj wymieniłem i jest OK, a autko z aluskami to zupełnie inny samochód. |
|