|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Czy ten ss jest rzeczywiście taki dobry? |
Autor |
Wiadomość |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 27-05-2008, 15:38 [MSS 1.6] Czy ten ss jest rzeczywiście taki dobry?
|
|
|
Od dłuższego czasu szukam space stara 1.6 i natrafiłem na takiego:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5283914
ze zdjęć coś mi wygląda, że było grzebane przy zderzaku, no ale to tylko zdjęcia, może Wy coś zobaczycie, co mogłoby zaniepokoić ewentualnie może ktoś ma tam pare metrów i podskoczyłby oglądnąć co i jak Wielkie dzięki z góry za wszelkie opinie |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 27-05-2008, 18:18
|
|
|
Na ostatnim zdjęciu albo to są refleksy jakieś, albo jest przerysowany powyżej klamki. Ale nie o tym chciałem..... Rejestracja wskazuje na Świętochłowice, naklejka na szybie że był kupiony w Moto w Katowicach - może wykonaj telefon do tego ASO i pogadaj czy tam był serwisowany. Gdzie ten Drobin jest Ktoś go na handel kupił |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
|
Wysłany: 27-05-2008, 18:41
|
|
|
dzwoniliśmy do tego gościa facet ściąga wozy, ale fura jest żony jego kumpla i można go kupić przez jego firmę osobiście mało o nim wie - wie tylko, że to naprawde dobry wóz (a jak ma inaczej powiedzieć:P). Kazał zadzwonić po 20, więc coś będę wiedział za godzinę
Myślę, że zejdzie do tych 23-24 tysiów, bo cena jest troszku wysoka...
[ Dodano: 27-05-2008, 20:54 ]
kurcze męczy mnie troche tylny zderzak (lewa strona) - być może to gra cienia...
poza tym jakoś obraz się krzywo odbija na prawym błotniku - dobrze podejrzewam, czy tylko mi się zdaje?
[ Dodano: 27-05-2008, 20:56 ]
JCH napisał/a: | Na ostatnim zdjęciu albo to są refleksy jakieś, albo jest przerysowany powyżej klamki. Ale nie o tym chciałem..... Rejestracja wskazuje na Świętochłowice, naklejka na szybie że był kupiony w Moto w Katowicach - może wykonaj telefon do tego ASO i pogadaj czy tam był serwisowany. Gdzie ten Drobin jest Ktoś go na handel kupił | Drobin jest na polnocny zachód od wawy jakieś 70-80 km na oko poza tym nie wiem jak to jest czy to na handel czy co... może mówić jedno, a być inaczej... :/ |
|
|
|
 |
jewiurz
Forumowicz

Auto: był MSS 1.6 Comfort 2004
Kraj/Country: Russia
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 112 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 28-05-2008, 09:37
|
|
|
tylna lewa lampa jest od anglika - ma wsteczne swiatło a powinna mieć przeciwmgielne czyli czerwone
moze nic powaznego sie nie działo ale lepiej obejrzyj dobrze ten tył, wyjmij wykładzine z bagażnika, poogladaj przy tylnych drzwiach pod uszczelka |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
|
Wysłany: 28-05-2008, 13:59
|
|
|
ten ss odpada... to nie jest tego gościa wóz, on go nie poleca (nie wiedzieć czemu?), poza tym mniej niz 25 nie zejdzie
[ Dodano: 29-05-2008, 14:40 ]
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5320701
co zobaczycie na tym? wg kobity robiony był jedynie zderzak, ale nie byłbym tego taki pewien... |
|
|
|
 |
|
|