Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problematyczna kontrolka
Autor Wiadomość
Vlad
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 00:26   

puszka siedzi tam gdzie wentylator jest przykrecona do listwy pod schowkiem wymontuj to zdejmij te metalową obudowe i sprawdź re przekażniki i wszystkie inne elementy resystorki kondensatorki a jak o nich mowa to i w komputerku warto wymienic jak do tej pory nikt tego nie robił. Na mejla moge preslac zdjecia tej puszki i schematy elektryczne tego elementu.

ubik
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 00:30   

było by super :-)
ubik@o2.pl
z góry dzięki

pem77
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 14:46   

tez bym z mila chęcia zobaczył to ustrojstwo
pem_ko@o2.pl
z góry dzięki

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-05-2008, 15:56   

proponuję wymyślić jakies przysłowie: "założyłeś gaz , zignoruj Check Engine"
u mnie się zapala i gaśnie tylko na gazie i TYLKO na wolnych obrotach na postoju, nigdy nie zapaliło lub zgasło podczas jazdy, wywala błąd wtryskiwaczy. co z tego jak i tak jeżdżę na gazie, byłem świadom tego że coś może nie wyjść (i nie mówcie że mam porozmawiac z gazownikiem o emulatorach - ja to wiem - i tak nie pojadę ;) )

jacek11 
Mitsumaniak
Yatsu~eku

Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-05-2008, 17:52   

ubik napisał/a:
myślę że lepiej będzie wyczyścić bak i wymienić przewody

Dobry pomysł :!:
Wyczyść przy okazji wtryskiwacze :)

ubik
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 21:46   

Dzięki ale skorzystałem z rady Vlada i DZIAŁA tzn kontrolka na paliwie nie zaświeca się silnik chodzi o wiele lepiej ( nie tak dobrze jak na gazie ale o wiele lepiej niż przedtem) jestem wam wszystkim bardzo wdzięczny za okazaną mi pomoc :-)
Pozdrawiam i mam nadzieje że niebawem będę mógł się pochwalić zdjęciami mojego Japończyka. jak tylko uporam się ze wszystkimi sprawami technicznymi zabieram się za blacharkę :-) :D

Odpowiedz do tematu