|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] [AUDIO] Jakie głośniki |
Autor |
Wiadomość |
Manesco [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2008, 16:34 [MSS ALL] [AUDIO] Jakie głośniki
|
|
|
Witam. Chcę zmienić system audio w swoim Miśku. Chciałbym dowiedzieć się jakiej średnicy głośniki mogę wstawić w przednie drzwi a jakie do tyłu? Jeśli już coś takiego robiliście to proszę o informację na ten temat. Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez cns80 02-03-2009, 14:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
slawekw_79 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2008, 18:57
|
|
|
przód 130 mm
tył 165mm |
|
|
|
 |
chrisn [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2008, 11:03
|
|
|
Żeby uniknąć pomyłek, trzeba sprawdzić samemu. Ja z przodu miałem głośniki 150mm, a z tyłu 170mm.
Głośniki montowane są do drzwi za pomocą specjalnych dystanów (u mnie tak jest). Ciekaw jestem czy można kupić takie dystanse pod różne rozmiary głośników. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21022 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 15-11-2010, 23:44
|
|
|
Witam.
Żeby nie tworzyć nowego wątku odświeżam stary.Chciałbym na wiosnę zmienić głośniki w drzwiach z 130mm na 165mm i poszukuję osoby posiadającej dystanse z mdf-u lub innego materiału do Space Stara sprzed liftu, oczywiście jeszcze nie przykręcone w celu skopiowania dokładnego kształtu na papier. Wiem, że takowe dystanse można kupić na allegro czy w sklepach internetowych, ale ponieważ lubię sobie czasem podłubać chciałbym takie dystanse wykonać samemu. Oczywiście mógłbym rozkręcić boczek ale ze względu na brak garażu, czasu i warunki atmosferyczne prośbę swoją kieruję do MM. |
|
|
|
 |
|
|