|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trzeszczące plastiki |
Autor |
Wiadomość |
olej3232 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2008, 14:23 Trzeszczące plastiki
|
|
|
Witam! Po 3 tyś km przejechanych po polskich drogach pojawił się mały problem. Odezwały się plastiki w Miśku, nawet na niewielkich dziurach słychać jak by w samochodzie wszystko drżało. Dziś lub jutro rozbiorę wszystko i porządnie podokręcam uzupełniając ewentualne braki śrubek.
Szczerze wątpię że to w czymś pomoże, dlatego ciekawy jestem czy macie na to jakiś sposób? |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
olej3232 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 19:13
|
|
|
Rozebrałem to trochę i okazało się że brakuje kilku śrubek, Dokupię i dokręcę wszystko, a pod półkę podkleję jakąś cienką gąbkę, |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 21:38
|
|
|
wichura1 napisał/a: | Trzeszczy ci pewnie tylna półka, bo wszystkie inne plastiki na styku są pokryte cieniutką tkaniną. |
co do tylnej półki to potwierdzam, mam ten sam problem!! niestety!! |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lip 2006 Posty: 350 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 31-05-2008, 23:53
|
|
|
Z półką miałem to samo. W miejscach gdzie styka się z tylnymi plastikami, zrobiłem odbojniki z filcu. Problem znikł. |
_________________ Volvo w garażu, Mitsubishi w sercu. |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2008, 18:24
|
|
|
ooo też tak zrobię |