Biżuteria dla Mitsumaniaczek :) |
Autor |
Wiadomość |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-05-2008, 21:21 Biżuteria dla Mitsumaniaczek :)
|
|
|
Drogie panie co powiecie na biżuterie z znaczkiem mitsubishi bądź logiem naszego forum etc? Chciałbym się także co byście widziały w tym miejscu czy pierścionki, broszki, wisiorki czy bransoletki? Także z jakie materiału byście coś takiego chciały, a co najważniejsze czy w ogóle : )
Pytam się bo znam dobrego artystę, a dziś miałem przyjemność widzieć się z Nim na wernisażu jego córki Magdaleny Geremesz : )
No Drogie Panie słucham
[ Dodano: 28-05-2008, 14:39 ]
Czyli brak zainteresowania ? : ) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 30-05-2008, 08:08
|
|
|
Juiceman!! dopiero teraz znalazłam ten temat!
Ja jestem pierwsza chętna! Najlepiej pierścionek i wisiorek, srebrny z czerwonymi kamykami (hehe - najlepsze byłyby rubiny, ale może jednak bez szaleństw, bo cena będzie zaporowa) - więc wystarczyłyby czerwone cyrkonie w srebrze...ooooo.....marzę o czymś takim, w kształcie znanym wszystkim miłośnikom mitsu....
Proponuję wielkość 1 cm x 1 cm.
Jeśli można coś takiego wykonać to bosssko.... |
|
 |
czarna
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
|
Wysłany: 30-05-2008, 08:36
|
|
|
tak tak pierścionek mógłby się sprawdzić |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 30-05-2008, 10:51
|
|
|
Juiceman napisał/a: | co powiecie na biżuterie z znaczkiem mitsubishi bądź logiem naszego forum etc | Jest już taki Mitsumaniak, który zaręczając się wręczył dziewczynie pierścionek z logo Mitsu
A znaleźć można go tam gdzie ten zlot. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 30-05-2008, 11:35
|
|
|
W takim razie czekam na większy odzew Bo na razie pierścionek ma najwięcej głosów, następne pyt. z jakiego materiału byście chcieli je mieć.(będziemy wiedzieć jaka była by tego cena)
Jeśli więcej Was się wypowie tu, to porozmawiamy z Władzami Forumowymi co Oni o tym sądzą.
ruslana81 myślę, iż nie powinno być kłopotu z tym;] |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 30-05-2008, 12:10
|
|
|
Juiceman, obawiam się, że na tym będzie koniec z odzewem Pań raczej u nas mało, a i nie każda pewnie gustuje w takiej biżuterii.
Ja na pewno się piszę na taki pierścionek - nawet jako indywidualne zamówienie (najchętniej od razu z wisiorkiem, który mógłby być identyczny jak element do pierścionka, tyle, że z zawieszką). Warto zapłacić za takie "unikaty" Poza tym ogólnie wiadomo - pasja kosztuje (a najwięcej ta wspólna, czyli samochody )
Ponownie odnośnie materiału - srebro+cyrkonie (czerwone rzecz jasna ). |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2008, 12:44
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | Ja na pewno się piszę na taki pierścionek - nawet jako indywidualne zamówienie (najchętniej od razu z wisiorkiem, który mógłby być identyczny jak element do pierścionka, tyle, że z zawieszką). | Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie. Bezdyskusyjnie! |
|
|
|
 |
sylka
Nowy Forumowicz
Auto: MSS DiD
|
Wysłany: 30-05-2008, 13:26
|
|
|
hmmm a ja myślę o kolczykach, wiszących, srebrnych, na końcu niech się dynda taki malutki znaczek (wiadomo jaki) srebrny lub czerwony. Mogą być na sztyft i albo na początku znaczek, a dalej już tylko część wisząca np z kuleczką na końcu lub bez niczego, albo odwrotnie najpierw kuleczka, a na końcu znaczek. Całość bardzo delikatna, drobna, bez przesadyzmu, nie chcemy mieć potem uszu do ramion Na bransoletkę też bym się pisała, a pierścionek nie bardzo, ale to dlatego, że poza insygniami małżeńskimi to nic nie noszę na palcach |
_________________ "dosyć rewolucji, która jest tylko na ulicach, a w ludziach nie..." |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 30-05-2008, 14:44
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie. |
ta, którą widzieliśmy wczoraj? |
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 30-05-2008, 15:01
|
|
|
A ja bym swojej żonie chętnie kupił takie małe srebrne kolczyki na 1 cm cienkiego łańcuszka i z około 1 cm wielkości logiem Mitsu (ale srebrnym, ew. mały diament). Podoba mi się taka delikatna biżuteria, a logo Mitsu jest wdzięczniejszym symbolem niż gwiazda Merca
Wisiorek tego samego typu na cienkim łańcuszku też bym kupił. Niech ma |
|
 |
t_a_s
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GDI, 98 rok
|
Wysłany: 30-05-2008, 15:49
|
|
|
cns80, popieram, aczkolwiek niekoniecznie diament A ja logo wolałabym na kolczykach czerwone logo, srebrne, pierścionków generalnie nie noszę, ale kolczyki owszem. |
_________________ Pozdrawiam, Anita
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2008, 15:50
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | gregorbu napisał/a: | Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie. |
ta, którą widzieliśmy wczoraj? | Tę też dostanisz, gdy tylko wyrwę się sam z domu.
W temacie misiowej biżuterii chciałbym dodać, iż dobrze byłoby, by logo było dyskretne - w przeciwym razie byłaby to choinka, a to - jak dla mnie - zalatuje wiochą. Ciekawe, co na ten temat sądzą nasze Panie. |
|
|
|
 |
ruslana81

|
Wysłany: 30-05-2008, 16:04
|
|
|
myślę, że mniej więcej w tej wielkości byłoby OK...(bez tła) mniejsze nie odda symbolu, a będzie wyglądało jak jakieś listki czy cuś... |
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 30-05-2008, 17:09
|
|
|
bransoletka jest spoko.. jeśli już;) |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
|
|
|
|