|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OTOMOTO - Mitsubishi 3000 gt sl |
Autor |
Wiadomość |
anth [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2008, 12:49
|
|
|
Witam. Podepnę się pod temat , oglądałem autko znalezione w komisie , nie ma go na allegro ani otomoto. Znajduje się w Wodzisławiu Śląskim na ulicy Jastrzębskiej , jak skręca się z Witosa , to jest niedaleko po prawej stronie. Wejście do komisu znajduje się w poprzecznej uliczce. Autko to pierwsza generacja SL 91-93 , czerwone , na automacie. Wnętrze choć nie ma skóry prezentuje się bardzo dobrze , fotele nie są zniszczone. W środku duże radyjko JVC. Ogólnie z zewnątrz wygląda ok , nie zauważyłem większych wad , poza brakiem jednej , prawej wewnętrznej ozdobnej końcówki wydechu i przedniego znaczka trzech diamentów. Lakier w porządku , był brudny , ale po wosku powinien pięknie wyglądać. Felgi seryjne. Z przodu ktoś założył podłużne światła przeciwmgielne. Nie przyglądałem się dokładnie wszystkiemu , bo byłem przejazdem. Samochód stał w komisie i nie był jeszcze wyceniony , ale podejrzałem karteczkę zerwaną z szyby i rzuconą na siedzenie , od właściciela zapewne - z ceną 20000 pln. Pewnie komis będzie chciał więcej. Nie zrobiłem fotek , bo nie miałem sprzętu przy sobie. Pozdrawiam serdecznie.
P.S. Znalazłem ten komis w necie , autko jeszcze nie wystawione , ale to na sto procent to miejsce: http://marko.auto.com.pl/ |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2008, 12:10
|
|
|
Mysle ze moze byc ciekawy egzemplaz ,nie kolejne bezwypadkowe 'cudo' bez zadnego wkladu finansowego za 15-20 tys zl |
|
|
|
 |
|
|