|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
po zgaszeniu carismy słychac po czasie wypchnięte powietrze |
Autor |
Wiadomość |
cpatik [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2008, 23:31 po zgaszeniu carismy słychac po czasie wypchnięte powietrze
|
|
|
Witam,
mam problemik, wczoraj przeczyściłem przepustnice, wszystko by było okey ale... po zgaszeniu silnika po chwili słychac jak by zebrane powietrze wystrzeliwało lekko z pod maski... o co chodzi ?? jesli ktoś zna przyczyne byl bym wdzieczny. Dodam jeszcze ze przed czyszczeniem nic takiego sie nie działo, sprawdziłem czy wszystko jest na miejscu i oczywiście tak wszystko podłaczone i zamontowane tak jak w pierwotnym stanie. mam carisme 2001r 1,8 gdi |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 02-06-2008, 12:50
|
|
|
Może ci się teraz przesłona przepustnicy lekko zacina/zaciera o ścianki gardzieli. Masz na linke czy z krokowcem? |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
cpatik [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2008, 14:52
|
|
|
z krokowcem |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 03-06-2008, 12:42
|
|
|
Skoro robiłeś tylko czyszczenie przepustnicy a to sapanie pojawiło się po tym to pewnie ma z tym związek. Wężyki od obiegu grzewczego identycznie popodłączałeś? Uszczelki nie uszkodziłeś? Opaski na trąbie słonia porządnie zapięte? Posprawdzaj wszystko dokładnie... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
cpatik [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 16:17
|
|
|
fakt poprzestawiałem przesłone przepustnicy i jest narazie oki :] jeszcze potestuje i dam znać dzieki za szybką pomoc |
|
|
|
 |
|
|