|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:03 |
Pomocy! Cos ,,wyje" z tyłu auta. Co to może byc? |
Autor |
Wiadomość |
domino210 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2008, 09:58 Pomocy! Cos ,,wyje" z tyłu auta. Co to może byc?
|
|
|
Od niedawna zauważylem że podczas manewru cos trzeszczy(piszczy,wyje) nie wiem jak to określic. Odgłos dobiega z prawej strony, chyba z tyłu. Nie potrafie tego dokladnie opisac bo nie znam sie na mechanice, ale moze ktos mial podobny problem.POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
mati2 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2008, 16:50
|
|
|
Ten problemy maja niektore Outlandery. z tego co pamiatam to jakas wada fabryczna i podobno mieli to naprawiac w serwisie... ale poczekaj az ktos kto ma ten problem sie wypowie
Przy okazji kiedys byla drobna sprzeczka o to ze samochody dzieli sie na jakosciowo zaleznie od kraju.... no coz... moj ma 15 000 i nie ma ABSOLUTNIE zadnych wad ktore wymienialiscie na forum samochod jest z Hiszpani ... |
|
|
|
 |
domino210 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2008, 21:32
|
|
|
Poczekam, mam nadzieję, że będzie taka możliwość, by serwis to usunął za darmo, w co wątpię. |
|
|
|
 |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 12-06-2008, 01:51
|
|
|
scharakteryzuj lepiej ten odgłos. U mnie dostał się kamień między simerblock wachacza (?tak to sie zwie?) i skrzypiało tylnie zawieszenie, a po deszczu piszczało na dołkach. |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 12-06-2008, 08:05
|
|
|
mati2 napisał/a: | Ten problemy maja niektore Outlandery. z tego co pamiatam to jakas wada fabryczna i podobno mieli to naprawiac w serwisie... ale poczekaj az ktos kto ma ten problem sie wypowie
Przy okazji kiedys byla drobna sprzeczka o to ze samochody dzieli sie na jakosciowo zaleznie od kraju.... no coz... moj ma 15 000 i nie ma ABSOLUTNIE zadnych wad ktore wymienialiscie na forum samochod jest z Hiszpani ... |
mat2, raczej serwis tego nie naprawi, (przynajmniej w ramach gwarancji), ponieważ ten problem wystepuje w nowych Outkach, a kolega domino210 ma Outka z 2004r (jeśli dobrze pamiętam) |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
domino210 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2008, 23:16
|
|
|
O dziwo - ten problem już się nie powtarza, bynajmniej na razie. Tak, Outlander jest z 2004 roku! |
|
|
|
 |
Snajpi
Nowy Forumowicz
Auto: Outlader 2.0 Turbo
|
Wysłany: 06-12-2010, 14:23
|
|
|
domino210 napisał/a: | O dziwo - ten problem już się nie powtarza, bynajmniej na razie. Tak, Outlander jest z 2004 roku! |
U mnie było buczenie z tyłu ale nie podczas manewru tylko podczas jazdy (takie jak np. najeżdżasz przy 120 na wypukłe znaki poziome na drodze).
Okazało się, że to zblokowany klocek - ponoć to znana przypadłość...
Skończyło się na przeczyszczeniu zacisków i "wyrównaniu" klocka i tarczy... |
|
|
|
 |
|
|