|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie sprawdzić poduszki w lublinie? |
Autor |
Wiadomość |
cezarek [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2008, 16:50 Gdzie sprawdzić poduszki w lublinie?
|
|
|
Witam,
Od pewnego czasu świeci mi kontrolka SRS w Cari. Czy polecacie jakiegoś elektryka samochodowego w lublinie? W ASO krzyczą 120 zł za samo skasowanie błędu. Wcześniej jednak przydało by się usunąć przyczynę. Dodam, że taśmy pod siedzeniami są ok i klakson też działa, wiec sam raczej tutaj nie nawojuje dużo.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 05-06-2008, 19:32
|
|
|
jeśli nie miałeś strzelonych poduch, to pewnie coś na kostkach sie poluzowało. mogę zdiagnozować duuużo taniej niż w aso - mam ze sobą sprzęt. zainstalowałem się w Świdniku. W Lublinie jestem codziennie od 9.00 do 15.00. Chętnie pomogę do 12 czerwca na miejscu, a potem to mnie szukaj na Podlasiu |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Pomógł: 19 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 3163 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 05-06-2008, 20:23
|
|
|
Stein powiem Ci tak: w poprzednim galancie nabijałem u przysłowiowego pana Cześka, bo niby dobrze i tanio. Zapłaciłem wtedy 150zł. W wakacje ubiegłego roku z nowym galantem pojechałem do ASO i tam (Pan Marek, jakby co mam telefon ) zrobiłem za 200zł kompletną dezynfekcję, płukanie itd. itp. wraz z nabiciem... Myślę, że nie warto kombinować. Jak chcesz mieć zrobione porządnie, to dopłać te 20-50zł i będziesz zadowolony. |
_________________ Mazda cx5 '15
Dokker 1.6 lpg '13
ex Outlander 2.4 cvt '10
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było. |
|
|
|
 |
cezarek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2008, 21:10
|
|
|
Wielkie podziękowania dla Kordiank2 za pomoc przy podusiach. Pomimo trudności z połączeniem udało sie wykasować błąd |
|
|
|
 |
Elektrownik [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2008, 23:49
|
|
|
A czy ktoś orientuję sie gdzie mogę zdjagnozowac mój ABS. Autko przestało 8 h na parkingu i po uruchomieniu zapaliła się kontrolka ABS-u i nie chce zgasnąć. Wiem, że najlepiej udać się do ASO, ale może ktoś zna inny sposób, warsztat. |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 11-06-2008, 11:21
|
|
|
Elektrownik napisał/a: | A czy ktoś orientuję sie gdzie mogę zdjagnozowac mój ABS. Autko przestało 8 h na parkingu i po uruchomieniu zapaliła się kontrolka ABS-u i nie chce zgasnąć. Wiem, że najlepiej udać się do ASO, ale może ktoś zna inny sposób, warsztat. |
uderz do pawel129, on miał swego czasu problem z kontrolką ABS i chyba udało mu się go rozwiązać. Prawdopodobnie padł/zawilgotniał/zaśniedział jeden z czujników przy kole. |
|
 |
|
|