|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:16 |
[EAx 97-04] Kupuje Galanta - słabe punkty?? |
Autor |
Wiadomość |
klexus [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2008, 10:48 [EAx 97-04] Kupuje Galanta - słabe punkty??
|
|
|
Witam
Proszę mi napisać gdzie są newralgiczne punkty w Galancie, mam ochotę zasiąść za sterami tego cuda, tylko na co lukać przy zakupie??
gdzie lubi sie pocić??
gdzie lubi go rdza brać
co lubi sie trzaskać przy zawieszeni i przy jakim przebiegu
i jak powinien wyglądać środek , kierownica przy powiedzmy 170 tys przebiegu.
Nie ukrywa podobają mi sie galany z allegro pewnego Pana z Elbląga tylko ze ja jestem z drugiego końca Polski i muszę byc na 100% pewny czy opłaca sie śmigać chyba że są koledzy z tamtych okolic i mogą coś więcej napisac mi na temat tych Galantów
bo jak nie znajde w pl nic ciekawego to smigam po tą bestie:)
http://www.autoscout24.pl...id=lxvinopdd2ky
pozdrawiam |
|
|
|
 |
pompec
Mitsumaniak misiu-maniak

Auto: EA5W Avance'02 tiptronic
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 698 Skąd: Warszawa [WF]
|
Wysłany: 16-06-2008, 00:47
|
|
|
klexus napisał/a: | Proszę mi napisać gdzie są newralgiczne punkty w Galancie, mam ochotę zasiąść za sterami tego cuda, tylko na co lukać przy zakupie?? |
skrzynia (synchronizatory)... klepiące samoregulatory zaworów... tyle ode mnie napwno można jeszcze dużo dołożyć...
klexus napisał/a: | gdzie lubi sie pocić?? |
pod pachami
klexus napisał/a: | gdzie lubi go rdza brać |
tylne nadkola i wszędzie tam gdzie była nieprofesjonalna naprawa powypadkowa...
klexus napisał/a: | i jak powinien wyglądać środek , kierownica przy powiedzmy 170 tys przebiegu. |
nie ma reguły... zależy jaka kiera czy skóra czy bez... czasem przy 120 jest lekko powycierana czasem przy 180 wygląda ładnie...
klexus napisał/a: | Nie ukrywa podobają mi sie galany z allegro pewnego Pana z Elbląga |
ja kupowałem swojego w Elblągu... nie wiem czy akurat od tego samego gościa bo tam kilku sprzedaje wykorzystując ZYKLONA... ale ogólnie zastrzeżeń do "mojego" handlarza nie mam... sprzedał mi Gala w naprawdę dobrym stanie jak się okazało... |
_________________ Najlepsze miejsce na namiot jest zawsze trochę dalej...
 |
|
|
|
 |
|
|