PRACA DLA INFORMATYKA |
Autor |
Wiadomość |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-05-2008, 14:23 PRACA DLA INFORMATYKA
|
|
|
Stanowisko: Specjalista ds. projektowania i programowania aplikacji
Dział: Centrum Personalizacji Dokumentów
Wymagania:
• wykształcenie wyższe informatyczne lub techniczne;
• znajomość technik analitycznych i projektowych dot. aplikacji i systemów informatycznych, popularnych formatów plików i protokołów transmisji;
• podstawy z zakresu projektowania aplikacji, analizy obiektowej i modelowania baz danych;
• doświadczenie w programowaniu w językach C#, C++; Java (SWT, ECLIPSE RCP, HIBERNATE, JASPER Reports);
• znajomość UML;
• znajomość MSSQL Server, MySQL oraz Oracle;
• mile widziana wiedza z zakresu programowania mikroprocesorów i aplikacji współpracujących z mikroprocesorami, zagadnienia biometrii;
• dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie;
• biegła obsługa komputera PC ;
Oferujemy:
• pracę w dużej firmie, o ugruntowanej pozycji na rynku
• dużą samodzielność i możliwość rozwoju
• przyjazną atmosferę w pracy
• możliwość szkoleń oraz podnoszenia kwalifikacji
Ważne; praca 8 godzinna w przystępnych godzinach (możliwość dostosowania do wymogów pracownika w pewnym zakresie oczywiście). |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 21-05-2008, 14:49
|
|
|
Student napisał/a: | Lokalizacja: (firma xxx ), Warszawa (NOWE MIASTO) | Co ściemniasz
Napisz od razu że to PWPW |
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
|
Wysłany: 21-05-2008, 14:52
|
|
|
jesli to jest PWPW faktycznie, to czy nie jest stanowisko na które szukaja osoby juz przynajmniej od listopada (przynajmniej ja sie zetknalem z tym ogloszeniem w pazdzierniku/listopadzie) a w marcu/kwietniu kolega byl na rozmowie kwalifikacyjnej na to samo stanowisko... ????
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
|
Wysłany: 27-05-2008, 23:31
|
|
|
No nie mogę napisać bo nie mam upoważnienia, bynajmniej nie jest to to stanowisko o którym piszecie, rotacja w działach IT jest duża,
My potrzebujemy do własnego działu, który zajmuje sie nowymi technologiami kogoś kto potrafi napisać jakąś aplikację (zgodnie z wymaganiami)
Potrzeba wyszła ze względu na kolegę, który odchodzi na kontraktowego programistę (własna działalność) w związku z tym trzeba go zastąpić.
To tyle .
Poza problemem z parkowaniem to same zalety i praca do 15.00 |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
detlef [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2008, 18:18
|
|
|
A ja chcę powiedzieć, że jeśli ktoś szuka pracy w zawodzie informatyka (programowanie, admistracja lub analityk bądź też coś jeszcze innego) w Warszawie to proszę o kontakt |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
detlef [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2008, 09:17
|
|
|
gulgulq napisał/a: | a inżynierowie :)?? |
Jak najbardziej.. |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
|
Wysłany: 29-05-2008, 11:51
|
|
|
Cytat: | A ja chcę powiedzieć, że jeśli ktoś szuka pracy w zawodzie informatyka (programowanie, admistracja lub analityk bądź też coś jeszcze innego) w Warszawie to proszę o kontakt |
A co masz za ciekawe propozycje ? |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
detlef [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 19:25
|
|
|
Do Mitsumaniaków ze SZCZECINA :
francuska firma SII (http://pl.sii.eu/) poszukuje dwóch specjalistów w Szczecinie na stanowiska:
- programista SQL
Osoba składająca swoje dokumenty na to stanowisko powinna mieć skończone studia o profilu informatycznym. Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem.
- programista J2EE
Osoba składająca swoje dokumenty na to stanowisko powinna mieć skończone studia o profilu informatycznym oraz powinna mieć doświadczenie na podobnym stanowisku.
Oferta:
Atrakcyjna praca, w miłym środowisku pozwalająca na zdobywanie i poszerzanie zdobytej dotychczas wiedzy.
Oferta ważna jest "od zaraz".
Atrakcyjne warunki!
Jeśli ktoś spełnia w/w warunki lub zna kogoś spełniającego w/w warunki proszę o kontakt na PV. |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-06-2008, 23:34
|
|
|
ooo, SII, kiedyś byłem w tej firmie na rozmowie...
Pozdrawiam |
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-06-2008, 23:38
|
|
|
tez kiedys bylem - ale przedstawili kiepska oferte finansowa
zatrudniaja ludzi, ktorych potem wypozyczaja do innych firm - czyli zyja z posrednictwa
jedyny plus, to ze mozna bylo pracowac na dzialalnosci i nie oddawac 50% zarobkow do zus |
|
|
|
 |
detlef [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2008, 09:32
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | tez kiedys bylem - ale przedstawili kiepska oferte finansowa
|
Oferta finansowa jest zależna od umiejętności i doświadczenia. Mi przedstawili bardzo dobrą ofertę, dwukrotnie lepszą niż miałem w poprzednim zakładzie pracy.
Krzyzak napisał/a: |
zatrudniaja ludzi, ktorych potem wypozyczaja do innych firm - czyli zyja z posrednictwa |
Hah, poniekąd tak ale nie ma w tym nic złego. W wielu miejscach z tego co wiem 80% jest zatrudnionych przez outsourcing. W 90% przypadków jeżeli jesteś dobry firma w której pracujesz będzie chciała cię wykupić oferując lepsze warunki. Jeśli skończysz jeden projekt i nie będziesz miał drugiego to nic się nie dzieje - kasę i tak dostaniesz. I prawda jest taka, że nie latasz co miesiąc do innej firmy - jeden projekt trwa przeważnie rok - półtora roku.
Poza tym, co półtora m-ca jest imprezka - nie tylko picie piwa ale też czynne wypady (kręgle, paintball etc.), wyjazdy szkoleniowe, pakiet socjalny. Niby normalne ale w wielu firmach nawet tego nie ma. |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-06-2008, 09:43
|
|
|
dokładnie tak, wynajmuja swoich ludzi do prac w innych firmach. Kasowo mi wtedy akurat odpowiadało, ale bycie murzynem już mnie nie bawi, więc sie nie dogadaliśmy. Ale, może teraz mają lepsze warunki. |
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
|
|
|
 |
detlef [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2008, 10:04
|
|
|
stanik napisał/a: | dokładnie tak, wynajmuja swoich ludzi do prac w innych firmach. Kasowo mi wtedy akurat odpowiadało, ale bycie murzynem już mnie nie bawi, więc sie nie dogadaliśmy. Ale, może teraz mają lepsze warunki. |
A co to znaczy być murzynem?
Czyżbyś się honorem uniósł, że nie będziesz pracował jako freelancer? Proponuje trochę przemyślenia tego co się pisze - możesz kogoś obrazić.. |
|
|
|
 |
|