Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprawdzenie Carismy przed zakupem, Wawa
Autor Wiadomość
michalpan
[Usunięty]

Wysłany: 19-03-2006, 21:10   Sprawdzenie Carismy przed zakupem, Wawa

Witam,

zamierzam kupic Carisme '98 1.8 GDI 150,000km i chcialbym sprawdzic auto przed zakupem.
W zwiazku z tym czy ktos moglby polecic mi warsztat w Warszawie gdzie jakas mila i kompetentna (z naciskiem na to drugie) osoba moglaby sprawdzic auto?
Byc moze ktos z forumowiczow planuje tam wkrotce wizyte ze swoim samochodem i przy okazji sam rzucilby okiem na moj byc moze przyszly samochod? Chetnie dowiem sie na co szczegolnie zwrocic uwage (ew. jesli ktos znajdzie chwile to chetnie przeczytam na co patrzec)

Z gory dziekuje za pomoc

zulu
[Usunięty]

Wysłany: 19-03-2006, 21:23   

To pewno jedna z wielu możliwości, ale ja się nie zawiodłem na nich i myśle że warto wykonać telefon:
Weyssenhoff Centrum diagnostyki samochodowej
0 22 641 02 81 albo 0 22 644 13 13
Teraz to już jest ich dwóch albo trzech (rodzinny biznes)
02-777 Warszawa, Cynamonowa (róg Ciszewskiego, Ursynów)

Odpowiedz do tematu