|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PRACA DLA INFORMATYKA |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 19-06-2008, 21:53
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Student napisał/a: | już najgorsi są ADMINISTRATORZY no tych to do obozów pracy powinni zsyłać. |
|
Hubert - administrator forum i administrator systemu to tak samo jak budowlaniec podajacy cegly i kierownik budowy z architektem razem wzieci
takze nie bierz tego do siebie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 19-06-2008, 22:57
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Hubert - administrator forum i administrator systemu to tak samo jak budowlaniec podajacy cegly i kierownik budowy z architektem razem wzieci
takze nie bierz tego do siebie | Jaja sobie robię a Ty mnie na poważnie bierzesz. Darek najwyższy czas się razem napić piwa |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 19-06-2008, 23:15
|
|
|
na piwo sie zawsze miejsce znajdzie - pod warunkiem, ze obok nie siedzi Artur z flaszka, bo jak pomieszam, to potem... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 19-06-2008, 23:19
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | bo jak pomieszam, to potem | .... jest wesoło/niewesoło.
Myślę, że nadszedł czas na podjęcie decyzji co do trunku oraz tego co zrobimy z Arturem |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 19-06-2008, 23:50
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | na piwo sie zawsze miejsce znajdzie - pod warunkiem, ze obok nie siedzi Artur z flaszka, bo jak pomieszam, to potem... |
Spoko spoko ekipa z Wroclawia bedzie w miejsce Artura |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
|
Wysłany: 22-06-2008, 00:43
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Student napisał/a: | już najgorsi są ADMINISTRATORZY no tych to do obozów pracy powinni zsyłać. |
|
Padłem
Student napisał/a: | No to może Ja coś napiszę:
Powiem szczerze że z całej branży IT poza 2-3 osobami (tak zwaną starą gwardią) nie znam ludzi normalnych, większość zmanierowana, przeświadczona o swojej ogromnej wiedzy i wyższości nad innymi a życie pokazuje zupełnie coś innego, większość projektów zawalają i nie chodzi tu tylko o terminy ale i o merytorykę.
Co gorsza każdy nowy narybek jest słabszy a bardziej rozmanierowany a już najgorsi są ADMINISTRATORZY no tych to do obozów pracy powinni zsyłać.
To tyle panowie z IT
Wolę tych bardziej normalnych, którym (0 1) układ mózgu nie zblazował . |
Akurat studiuję informatykę i patrząc na to jak się mają moi "wielcy koledzy informatycy z roku" to jest porażka.... Jak się rozmawia z takim o podstawowych rzeczach to jara się tym że on to wie i zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy... I Póki co naprawdę zastanawiam się czy chcę dalej to studiować :/ choćby ze względu na ludzi z którymi mam wątpliwą przyjemność widywać na tym samym kierunku. |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 22-06-2008, 08:02
|
|
|
Ja w grupie mialem chlopaka, ktory na co dzien pracowal w labolatorium kryminalistycznym Policji, dziewczyne ktora wczesniej przez 2 lata studiowala stomatologie (ale odpadla) oraz muzyka.
Wychodzi na to, ze 'informatykiem' moze zostac kazdy ... a prawda jest taka, ze zeby wiedze zdobyc nie trzeba sie meczyc na uczelni z muzykami, stomatologami czy kryminalistykami. Wystarczy po prostu chciec, zaczepic sie do pracy gdzie mozna sie czegos nauczyc/zdobyc praktyke.
rafq, nie namawiam do rezygnacji z uczelni, ale zachecam do szukania dodatkowych zrodel wiedzy. A kolegami 'z wielka glowa' sie nie przejmuj. Tacy najczesciej koncza z marna pensja lub sa nielubiani w zespolach i staja sie outsiderami z przymusu. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|
|