|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mój pierwszy samochodzik |
Autor |
Wiadomość |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 09-07-2008, 19:25
|
|
|
Hugo napisał/a: | Gdzie leży ten Andrychów? | Między Bielskiem a Wadowicami, całkiem nie po drodze, przynajmniej Tobie Ja też mam 80km |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
emilok
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2W GLS '97 2.0
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 145 Skąd: Andrychów
|
Wysłany: 10-07-2008, 08:16
|
|
|
londolut napisał/a: | Hugo napisał/a: | Gdzie leży ten Andrychów? | Między Bielskiem a Wadowicami, całkiem nie po drodze, przynajmniej Tobie Ja też mam 80km |
Dokładnie tak, leży na zachodniej granicy woj. małopolskiego.
Jeśli chodzi o po drodze/nie po drodze to ja mogę dojechać do katowic, bielska, krakowa, gdziekolwiek gdzie nie jest dalej niż sto km
Po raz kolejny dziękuję chłopaki za zainteresowanie |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 10-07-2008, 12:22
|
|
|
emilok napisał/a: | Jeśli chodzi o po drodze/nie po drodze to ja mogę dojechać do katowic, bielska, krakowa, gdziekolwiek gdzie nie jest dalej niż sto km | Do mnie masz 80km ale ja to przy rozrządzie nie pomogę bo nie mam jak (kuzyn wyjeżdża na weekend i niema gdzie). Co do gazu to nie wiem. A reszta to pikuś Filtry i płyny to kwestia 3 min. w sklepie motoryzacyjnym Jak kupowałem płyn do wspomy to powiedziałem tylko, że chcę płyn do Japońca |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|
|