|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:14 |
[EAx 97-04] Bity czy nie bity oto jest pytanie |
Autor |
Wiadomość |
alexander1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2008, 23:18 [EAx 97-04] Bity czy nie bity oto jest pytanie
|
|
|
Znalazłem gala w niemcowie 2001r. 2.0l kombi, walnięte drzwi i lekko błotnik.
Ale jakoś zupełnie nic niema w opisie o tyle, a wygląda na dosyć zmaltretowany zastanawiam się czy i on nie był bity. No i ten przebieg 135tyś a komora silnika i wnętrze jakieś takie zapuszczone.
proszę o ocenę
http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=12480
pozdrawiam |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 08-07-2008, 23:46
|
|
|
Podejrzewam, ze jest "wstepnie naciagniety", wnioskuje tak poniewaz ma bardzo dziwnie uszkodzony blotnik w stosunku do drzwi, ale zdjecia niestety zbyt dobre nie sa i trudno jednoznacznie stwierdzic "byl czy nie byl?". Z tylu tez sie cos dzialo. Wyglada, ze dostal przodem, a tylem sie "okrecil", ale tylna klapa wyglada jakby nie z niego byla wiec moglo sie na zderzaku nie skonczyc, choc to moze byc kwestia zdjecia... Rownie dobrze mogl sciac bokiem jakis znak lub cos innego i nic nie bylo kombinowane. Wymaga na pewno blizszego ogladniecia, badz wiekszej ilosci zdjec. |
|
|
|
 |
Tomas79 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2008, 15:48
|
|
|
Szkoda czasu, nie dość ze bity jak Gołota w walce z Taysonem (przednie koło jest pochylone) to jeszcze z otoczenia mozna wnioskować ze go sprzedają Turki albo Polaki - jadąc po niego można jeszcze zostać okradzionym z kasy! |
|
|
|
 |
alexander1 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2008, 20:50
|
|
|
dziękuje za pomoc, spasowałem z tym galem, zaoszczędziliście mi drogi( 900km w jedną stronę )
jeszcze raz dzięki
pozdrawiam
alexander |
|
|
|
 |
|
|