Przesunięty przez: Hubeeert 16-09-2007, 16:57 |
[ALL] Instalacja listwy na slupku przedniej szyby... |
Autor |
Wiadomość |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 10:22 [ALL] Instalacja listwy na slupku przedniej szyby...
|
|
|
Witam,
Panowie i Panie, mam super problem. Kupilem jakis czas temu listwe na prawy, przedni slupek - to ta czesc zakrywajaca laczenie przedniej szyby z karoseria. Mam wszystkie zaciski i zaczepy, ale niestety ni cholery nie wiem jak to zainstalowac. Czy ktos mozeinstalowal ten element w swoim samochodzie i moglby mi wytlumaczyc co z czym sie je? Mam instrukcje od Colta, ale w niej brakuje dokladnej instrukcji co i jak przyczepic... Bede bardzo wdzieczny za pomoc! |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 14:41, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-03-2006, 11:31
|
|
|
Szanowny Kolego - dział Faq nie jest miejscem na zadawanie pytań. Dział FAQ jest miejscem gdzie dzielimy sie odpowiedziami na pytania. I zamieszczamy instrukcje jak cos zrobić.
Odpowiedź na Twoje pytanie jest w serwisówce którą możesz ściągnąć. Link jest tutaj w tym wątku: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=2025 |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 11:49
|
|
|
Ty to mnie musisz nie lubic:) 2 raz reagujesz na moja wiadomosc i znowu mi sie dotaje po uszach:... Przepraszma, myslalem, z epozniej mozna ten temat zostawic w faq dla innych. Niestety mam te serwisowke i wlasnie nie bardzo moge zrozumiec z niej co i jak:( |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 23-03-2006, 11:51
|
|
|
AAAA
Ja Cię bardzo lubie - dlatego jeszcze warna nie masz. FAQ naprawdę nie jest od zadawania pytań.
Co do listwy:
Moja rada - z drugiej strony masz identyczną listwę - spróbuj pokombinować i podejrzeć jak tam jest. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 11:53
|
|
|
Pleplasiam Hubercie, bede pamietal, a temat wrzuce do FAQu jak opanuje trudna sztuke zakladania listwy:D
[ Dodano: 23-03-2006, 11:56 ]
Hubeeert napisał/a: | AAAA
Co do listwy:
Moja rada - z drugiej strony masz identyczną listwę - spróbuj pokombinować i podejrzeć jak tam jest. |
Rozumiem wiec, ze na ochotnika zglaszasz sie do pomocy przy instalacji obu listw?:) Bede walczyl, po 3 miesiacach wypada w koncu to zamontowac, ale tak dziwnego mocowania to naprawde jeszcze nie widzialem... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 23-03-2006, 12:00
|
|
|
Chetnie - będę w Warszawie w ten weekend |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 12:06
|
|
|
O, jak milo, czyzby jakis spotkanko sie szykowalo? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 23-03-2006, 12:07
|
|
|
W grę wchodzi sobota 9-14? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 12:11
|
|
|
Ehh, niestety, w tych godzinach bede pewnie maglowany z makroekonomii:( A w niedziele dla odmiany samochod jedzie do lakiernika i pewnie z tydzien go nie zobacze... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 23-03-2006, 12:15
|
|
|
A lakiernik nie umie tego założyć?? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 12:20
|
|
|
No wlasnie pozostawie to dla niego w takim razie:) Akurat wzialem dzisiaj przez przypadek listwe do pracy (dziwne:) i pomyslalem, ze w wolnej chwili sobie zaloze, no ale wstrzymam sie raczej... A jak sie dowiem jak to zakladac, to zrobie ladna instrukcje:) |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 392 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-03-2006, 20:06
|
|
|
A lakiernik pewnie nie bedzie sie bawił tylko przyłapie ja w paru miejscach klejem do szyb i bedzie po problemie .......... |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 20:34