|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Spinki podszybia... |
Autor |
Wiadomość |
maatohewetbi
Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 13-07-2008, 10:07 [Cari 1.6] Spinki podszybia...
|
|
|
Czy ktoś wie, gdzie można kupić spinki podszybia do Carismy.Jest tam taka uszczelka wkładana w plastikową kratkę i spinka, ale wchodzi ona w otwór innej spinki,która jest pęknięta.Nieciekawie to wygląda.Proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 13-07-2008, 10:41
|
|
|
w intercars maja wszelakiego rodzaju spinki, powinni miec katalog i w nim wszystkie spinki w mitsu - powinienes cos dobrac, ostrzegam tylko ze ceny tych spinek zadziwiaja (np. 4spinki do listwy dachowej 60zl) |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
vienek [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2008, 10:49
|
|
|
Ewentualnlie popytaj na Allegro. Ja jakieś dwa lata temu kupiłem wszystkie spinki do podszybia za jakieś 30zł. |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 13-07-2008, 10:50
|
|
|
nie wiem czy w Nowhere jest inter-cars
ale każdym sklepie powinni mieć katalog i najlepiej jak bys wyciągnął jedną dla porównania, bo raczej z pamięci może być ciężko |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
|
|