|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:05 |
Listwy boczne |
Autor |
Wiadomość |
boner2 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2008, 12:42 Listwy boczne
|
|
|
zauwazylem ze w tempie zastraszającym pojawiaja sie na bocznych drzwiach male wgniecenia od obijania przez innych kierowców mojego outlandera. staram sie parkowac w miejscach gdzie nie dochodzi do takich akcji ale niestety nie zawsze sie da. myśle o kupnie takich listw listw
Może ktos ma już podobne listwy w swoim outku 03`-05`albo widzial cos takiego chetnie bym zobaczyl i usłyszal opinie o takich listwach czy zabezpieczaja samochod przed panami w gnijących poldkach obijajcych wszystko co młodsze o ich cuda.
pozdrawiamm |
|
|
|
 |
rafaelcx [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2008, 22:00
|
|
|
Miałem ten sam problem w outim 2 - dostawłem białej gorączki aż w końcu kupiłem listwy w kolorze nadwozia u dealera i mam spokój .... przynajmniej to wygląda ładnie a te z allegro troche badziewiaste są choć myśle że robote zrobią ..
PS o dziwo po założeniu listew nikt mi drzwi nie obija - pewnie nikogo nie rajcuje obijanie listew |
|
|
|
 |
Pe.te [Usunięty]
|
Wysłany: 17-07-2008, 10:29
|
|
|
rafaelcx napisał/a: | Miałem ten sam problem w outim 2 - dostawłem białej gorączki aż w końcu kupiłem listwy w kolorze nadwozia u dealera i mam spokój .... przynajmniej to wygląda ładnie a te z allegro troche badziewiaste są choć myśle że robote zrobią ..
PS o dziwo po założeniu listew nikt mi drzwi nie obija - pewnie nikogo nie rajcuje obijanie listew |
rafaelcx - ile kosztują u dealera oryginalne listwy boczne?
Kupowałeś wersję czarną czy lakierowane w kolorze nadwozia? |
|
|
|
 |
rafaelcx [Usunięty]
|
Wysłany: 17-07-2008, 22:00
|
|
|
Co do ceny trzeba pytać u lokanego dealera ja zapłaciłem coś koło 950 pln w oryginalnym lakierze
pozdro.. |
|
|
|
 |
|
|