|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyjazd na Słowację |
Autor |
Wiadomość |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2008, 14:13
|
|
|
A ma ktos jakies sprawdzone (znaczy ze byl spal i jest zadowolony) miejsca noclegowe (najlepiej pensjonaty nad jakims jeziorem) jesli tak bardzo prosze o info.
No i mi sie wydaje ze ta winieta to tylko po autostradach bo ze znajomym czesto bylismy na cieplych zrodlach czy jak to sie tam nazywa i nigdy zadnej winety zesmy nie kupowali.
I jeszcze jedno pytanie trzeba jakas zielona karte tak jak kiedys??
I nie wiem o co Wam chodzi z tymi drogami i dziurami bo co jak co ale drogi to maja inne niz w polsce
Krzychu |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2008, 17:01
|
|
|
krzychu napisał/a: | No i mi sie wydaje ze ta winieta to tylko po autostradach |
Tylko!
krzychu napisał/a: | pytanie trzeba jakas zielona karte tak jak kiedys?? |
Nie! krzychu napisał/a: | I nie wiem o co Wam chodzi z tymi drogami i dziurami bo co jak co ale drogi to maja inne niz w polsce |
Dużo lepsze i szersze od naszych. |
EA5W

|
|
|
|
 |
|
|