|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problemy ze skrzynia |
Autor |
Wiadomość |
kertog
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi sigma 12V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2008, 20:31 Problemy ze skrzynia
|
|
|
Witam,
od klikunastu dni pojawił się szum w czasie jazdy - coś jakby odgłos małego silniczka elektrycznego ( sigma 12V , manual, 95 r) Najgłośniejszy na trójce ale wystaępuje właściwie na wszystkich biegach. Coraz głośniejszy. Mechanik po przejechaniu sie twierdzi, ze to skrzynia. Dzisiaj na wstecznym biegu zablokowało mi sie sprzęgło - tzn wcisnąłem sprzęgło i nie odbiło, samochód cały czas jechał do tyłu, musiałem odciagnąć pedał nogą. Proszę o poradę co mogło ulec uszkodzeniu w skrzyni i czy jest to naprawialne. Dzięki. |
|
|
|
 |
Slaw
Forumowicz Śmigma

Auto: Sigma 3.0 V6 24v 93r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 18 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 343 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 24-07-2008, 10:19
|
|
|
Witam.podaj numer kontaktowy,postaram sie Ci pomóc.pozdrawiam. |
|
|
|
 |
krzysius
Forumowicz
Auto: sigma 3000
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: legnica
|
Wysłany: 24-07-2008, 17:32
|
|
|
najprosciej skonczyly ci sie lozyska ja bym ja rozbieral i naprawial nic trudnego a co do sprzegla to skonczyl ci sie silownik jak masz jakies pytania to pisz ja swoja skrzynke tak ozywilem pozdro |
|
|
|
 |
|
|