Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gadżety mitsumaniaki.com
Autor Wiadomość
tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-06-2005, 02:42   

Co do Żnina:
Ja mam Colta, teść ma MSR, więc nie mówcie że w Żninie posucha, we środek byłem w Bydgoszczu i się troche kulałem bo szukałem parkingów tu i tam (i trąbili chyba na mnie bo się wkurzyłem na 'kujawskim' - ile można czekać, jeden cie puści (dziękuję), a drugi Cię walnie)
Zapraszam na kawę, jak już tyle osób o Zninie słyszało.

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 10-06-2005, 04:43   Identyfikowalni

Zlot za pasem a my w lesie nikt nie jest identyfikowalny. Trzeba zacząć działać i oznaczyć nasze miśki a nas samych uzbroić w gadzety przynajmniej na zlocie. A moze wlasnie zlot wykorzystać do oznaczenia swoich. Kto sie podejmie i kto popiera.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 10-06-2005, 05:52   

jak dla mnie to jest dobry pomysl zeby miec jakies indetyfikatorki ze swoim nickiem na zlocie (mowie tutaj o grudziadzu) wkoncu duzo osob bedzie pierwszy raz a znamy sie tylko tutaj z gadania, malo osob wie jak ktos wyglada (na zywo) bo na zdjeciach to kazdy inaczej wyglada , mam nadzieje ze rozpoznam Was ale nic ine obiecuje :P wiem ze Hubeeerta znajde wszedzie z jego Colcikiem Mirage i tym malym wzroscie ponad 2 metry :P <joke>

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2005, 06:49   

a co to szkola zeby z identyfikatorami chodzic?:D mnie poznasz po naklejce Mitsubishi Trojmiasto z tylu autka :)

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2005, 12:02   

Rafcio nie martw sie ja ciebie znajde;)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-06-2005, 16:27   

Denbi to ty wszedzie bedziesz chodzil z autem ???? kurde tak dziwnie bedzie troszke bo licze ze pojawia sie wszyscy z rodzinami wiec jakos podan 100 osob ? :) napewno Cie znajde, tylko siedz w samochodzie :P

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2005, 18:19   

deenbe napisał/a:
a co to szkola zeby z identyfikatorami chodzic?:D

Ja jestem przeciwko nickom na naklejkach. Jaki to ma cel? Wystarczy samo logo.
No ale jak sie upieracie to zrobilem wam projekt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 10-06-2005, 20:26   

taaa, a z drugiej strony wpisany adres, w kieszonce chusteczka żeby zaślinioną gębe wycierać a na głowie beretka z wiatraczkiem.

Celem nicka na naklejce jest łatwiejsze poznawanie się (zawsze jest ten pierwszy raz, a niezręcznie jest się pytać - ktoś Ty, Mitsumaniaku?), nick jest po to nickiem, żeby nie zdradzał tożsamości a jedynie pozwalał nas zidentyfikować. No chyba że ktoś ma powody wstydzić się własnej ksywki.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-06-2005, 20:56   

jak dla mnie jest to super pomysl z ta nalepka. tylko ze musi byc to nalepka, wpisujemy na nalepe swoj nick oddzieramy tylnia scianke i przyklejamy na koszulke/polo/koszule/bezrekawnik/itd/itp, dla mnie bomba a co Wy o tym sadzicie ? wkoncu przeciez malo kto z nas zna sie na zywo, przynajmniej tak jest z mojej strony, znam Was tylko z forum i nawet nie wiem jak wiekszosc z Was wyglada, z malymi wyjatkami - Polsaler i Hubeeert oczywiscie :P bo jak juz wielokrotnie pisalem tego to poznam wszedzie, mam taka nadzieje :)

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 10-06-2005, 23:57   

a jakby to "cześć nazywam sie..." zrobić w odpowiednim formacie, to można sobie samemu wydrukować,wyppisać imię, wsadzić w zwykły identyfikator (plastik) i na smyczy mitsumaniakowej uwiesic na szyji. I jak krówka z dzwonkiem paradować 8) :wink:

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2005, 00:35   

ludzie to byl zart :wink: nicka swojego sie nie wstydze bo jakbym sie wstydzil to bym go nie uzywal ale sa jakies granice. To jest klub milosnikow mitsubishi a nie szkolka niedzielna 'czesc nazywam sie konrad samochodami interesuje sie od x lat lubie wycieczki rowerowe i zachody slonca' :lol: z takim identem to ja na bank nie bede paradowal na zlocie :wink:
i co ze sie nie znamy? zlot jest wlasnie po to zeby sie poznac

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 11-06-2005, 11:23   

A może tak? :"jestem wichura1 i jestem mitucholikiem, zaczęło się to u mnie ......." :lol: :lol: :lol: :lol:

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2005, 11:37   

klub anonimowych mitsuholikow ;-)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 11-06-2005, 12:35   

nie no faktycznie teraz jak sobie mysle to te naklejki sa w stylu aa :)

no ale sami pomyslcie bedziemy do siebie mowic ej ty :P no to tak troszke dziwnie do wszystkich ty bo zapomniales jak on ma na imie, jasne ze nie zapamietam wszystkich z twarzy kto jakiego mial nicka, bo nicki to na pamiec znam :P ale kurde trzeba cos pomyslec, wiec nalepki u mnie maja i dobra i zla strone, ale chyba jednak bylbym za :)

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 11-06-2005, 13:03   

Ja nie będę mówił: "ej ty" tylko: "tej" bo jestem z Poznania :lol: :lol: :lol: :wink:

Odpowiedz do tematu