Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
sciana grodziowa
Autor Wiadomość
MASNEY 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 26-07-2008, 22:19   sciana grodziowa

mam pytnko odnosnie sciany grodziowej w carismie czy jest symetryczna chce przelozyc kierwonice na 2 strone zprawej na lewa

gadzior
[Usunięty]

Wysłany: 28-07-2008, 14:25   

Czytałem na http://www.angliki.fora.pl/ że przekładka w cariśmie jest bardzo skomplikowana i ogólnie odradzają. Konkretnie ościanie grodziowej nie wiem ale na tym forum jest dużo adresów i telefonów zakładów. Podzwoń popytaj.

Na 100% znajdzie się specjalista co by i z przodu na tył przełożył dlatego informację lepiej zweryfikować w kilku źródłach. 8)

RoveR 
Mitsumaniak
porządany VR4

Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-07-2008, 19:21   

Patrzyłem ale chyba grodź nie jest symetryczna ani demontowalna w konwencjonalny sposób chyba że ją wytniesz, ale pewności nie mam ponieważ cześć grodzi wyciąłem i tylko fragment mi został, ale przed jej wycięciem zwróciłem uwagę odnośnie przekładki i kojarzy mi się że nie była symetryczna także sporo roboty. Jak byś chciał robić przekładkę to mam trochę niezbędnych gratów do tego celu.

Geloo_Jedi
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2008, 09:59   

to nie ma tak, że się przełoży kierownicę na drugą stronę i już, można jeździć. Jest jeszcze wiele innych elementów, które trzeba by było wymienić (np. inne długości wiązek elektrycznych, pedały, rurki układu hamulcowego (w tym rurki absu), deska rozdzielcza i wszystko pod nią).
Przeróbka anglika na lewą stronę jest w ogóle nieopłacalna.

loki7777 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 29-07-2008, 10:04   

nieoplacalna jesli auto jest tanie. Co innego (chyba, bo moge sie mylic) jesli auto jest kupione o wiele taniej niz w pl - wtedy gra jest warta zachodu

MASNEY 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 29-07-2008, 16:22   

autko kupilem za 2k zlotych!!99r 1.6 16v

loki7777 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 29-07-2008, 16:32   

no to sie oplaca, bo za 6 czy 7 tys tu nie kupisz:)+ oplaty i pewnie dojazd do pl;)

Cichanos
[Usunięty]

Wysłany: 29-07-2008, 17:04   

Super mało zapłaciłeś. Gratuluję :wink:

Odpowiedz do tematu