|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3000GT - Lublin , prośba o obejrzenie |
Autor |
Wiadomość |
Jude_URP [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2008, 20:57 3000GT - Lublin , prośba o obejrzenie
|
|
|
Witam! Kumpel ma zamiar zakupić tego oto Miśka.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5579304
Jako, że jesteśmy z WLKP. mam prośbę. Czy może ktoś z okolic zechciałby obejrzeć go i podzielić się spostrzeżeniami.
Może ktoś zna to autko?
Nie chcemy jechać prze pół Polski w tzw. ciemno.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2008, 23:23
|
|
|
A wiec nie nastawiajcie sie jak w opisie o 4 kolach skretnych i napedzanych,to zwykla SL,co do tej ceny mysle ze warto zastanowic sie nad egzemplarzem Raafaaela o ile jeszcze jego nie sprzedal,nie wiem jak obecnie ale wczesniej byl w posiadaniu prawdziwego maniaka tego modelu no i duuuuzo ladniejszy |
|
|
|
 |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2008, 11:24
|
|
|
Dzięki za opinię. Co do autka w ogłoszeniu powyżej. Żeby wszyscy wiedzieli !
To jest GTO , czyli wolnossąca wersja 3000GT z napędem na cztery koła , przeznaczona na rynek Wielkiej Brytanii.
Więc wydaje mi się , że autko oryginalnie miało kierownicę z innej strony. To znaczy , miało przekładane wnętrze , zostało pomalowane. Widać to po lakierze w komorze silnika i zamalowanej oprawie tylnej tablicy rejestracyjnej. Co do spasowania elementów , rzecz już jest jasna. Nie wiem jak z silnikiem i skrzynią , ale tą wersję zazwyczaj widzę w automacie - jeśli jeszcze ma kierownicę po właściwej , oryginalnej stronie. Definitywnie rocznik 1991-1993 , a nie jak podano 1998.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2008, 18:37
|
|
|
A to ciekawe,nie wiedzialem ze wolnossace jednostki mialy 4wd. A tak z poza tematu chyba bede sprzedawal moja lalke,mam metlik w glowie,sam nie wiem co robic. |
|
|
|
 |
Jude_URP [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2008, 10:46
|
|
|
Temat zamkinięty!!! Autko zakupione od Raafaael'a |
|