|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C52A 1.5] Skąd ta osłona? |
Autor |
Wiadomość |
rychol [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2008, 16:01 [C52A 1.5] Skąd ta osłona?
|
|
|
Proszę kolegów biegłych w temacie gdzie założyć te osłony, koleś robił mi gruntowną konserwację podwozia i po założeniu pozostały mi dwie, nie wiem w którym miejscu mają być założone
osłonki są z tego krążownika
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 08-08-2008, 19:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
juar_78
Forumowicz
Auto: MitsubishiLancerKombi2.0 2006
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 461 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 31-07-2008, 09:03
|
|
|
Cześć. Ja trochę nie w temacie. Gdzie dokładnie robiłeś konserwacje i ile kosztowała ?
Rozglądam się za takim czymś w okolicy Zabrza - mam podobny krążownik do Twojego |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 31-07-2008, 12:37
|
|
|
Wydaje mi sie, ze oslony sa przykrecane do pasa przedniego. Jedna z lewej druga z prawej z przerwa na srodku auta, o ile ta na zdjeciu to ta o ktorej mysle... |
|
|
|
 |
rychol [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2008, 17:05
|
|
|
juar_78 napisał/a: | Gdzie dokładnie robiłeś konserwacje i ile kosztowała ? |
Konserwacja z kolegą (zajmuje się konserwacjami w firmie) u mnie na posesji, koszt pół zgrzewki "WARKA STRONG" czyli 12 szt., dlatego nie porobiłem zdjęć i nie wiem skąd te osłonki.
[ Dodano: 31-07-2008, 17:07 ]
mkm napisał/a: | Wydaje mi sie, ze oslony sa przykrecane do pasa przedniego. Jedna z lewej druga z prawej z przerwa na srodku auta, o ile ta na zdjeciu to ta o ktorej mysle... |
Te o których myślisz mam założone, są to te duże , a mnie zostały dwie najmniejsze lewa i prawa i nie mogę nigdzie przypasować, ani przód ani tył |
|
|
|
 |
masa
Mitsumaniak
Auto: C51A ; CJO 1.3GLX
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 155 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 01-08-2008, 22:14
|
|
|
Siemanko. Niedawno wymieniałem tylny zderzak i takie osłony są pod belką. Osłaniają lampę wstecznego i przeciwmgielną. Tak mi się wydaje że to są właśnie te osłony. WARKA dobre piwko |
_________________ masa
 |
|
|
|
 |
|
|