Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam spojlera na tylnią klape, sedan
Autor Wiadomość
marcin4g 
Mitsumaniak

Auto: Eclipse & Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-07-2008, 17:58   Szukam spojlera na tylnią klape, sedan

Witajcie ... jestem w trakcie remontu swojego galanta - tak sobie oglądam bliźniacze galanty co mój i dochodzę do wniosku że jak już odnawiam swój wóz to kupie sobie SPOJLER NA TYLNĄ KLAPĘ.

Dokładne taki jak na wyżej zmieszczonym zdjęciu.

Pierwsze co oglądnąłem to allegro aby zobaczyć ile to kosztuje, co mnie zdziwiło nie znalazłem żadnej aukcji która dotyczyła by samego spojlera, znalazłem za to aukcje "galant na części" okazuje się że lotki są ale RAZEM Z CAŁA KLAPĄ .. to mnie lekko zdziwiło czyżby samego spojlera nie można było kupić ?
Po jakimś czasie dopadłem faceta który proponuje mi UŻYWANĄ lotkę w cenie 140 zł + wysyłka ... i tu moje 2 zdziwienie używany kawałek plastiku za 140 zł ? drobna przesada....

Doszedłem do wniosku że niema co się bawić w telefony czas jechać i zobaczyć osobiście wiedz następnego dnia wsiadam w auto i jadę na szroty do Jasienicy Mieszam w Tychach wiedz jadę bo nie mam daleko ...
I co ?
Udało mi się znaleźć kapę z spojlerem sprzedawca zakomunikował mi zaraz na początku iż sprzeda ale tylko w całości CENA ? 500 zł - nie kupiłem ...

I teraz zwracam się do was z gorącą prośbą gdzie mogę kupić SPOJLER NA
TYLNA KLAPĘ DO MOJEGO GALANTA - ZA ROZSĄDNĄ CENĘ ?

pozdrawiam i z góry dziękuje za cenne informacje

docencik87 
Mitsumaniak

Auto: Mondeo Mk3 '2004 2.0 PB+LPG
Wysłany: 28-07-2008, 18:04   

Wydaje mi się, że 140 zł za lotkę to nie jest aż tak drogo. Zresztą sam widzisz jak trudno jest ją dostać.
Proponuje albo zapłacić trochę więcej albo czekać na okazję. Ewentualnie dział Kupię,Sprzedam
2014-???? Ford Mondeo MK3 Kombi 2.0 PB + LPG
Staram się pisać poprawnie po polsku
.

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 29-07-2008, 12:10   

Obawiam się że kupić samą lotkę , to jak wygrać w totka. Prędzej kupisz całość ( klapa+lotka). Zapytaj 609 375 251
Renata
EA5W

PLPynton
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2008, 15:39   

mam jeden taki pomylkowo mi przyslali zamiast do EA/ECxx. nowka orginalna i to z 3 swiatlem stopu na super jasnych ledach popiaskowana i pokryta powloka plus srubki i takie tam. zadne tam podrobka czy uzywka :wink: jakby co to na PW ale nie za 140PLN co to to nie :wink: jest nawet na allegro chyba wystawiona

marcin4g 
Mitsumaniak

Auto: Eclipse & Galant
Wysłany: 04-08-2008, 16:13   

czekoladka_1981 napisał/a:
Obawiam się że kupić samą lotkę , to jak wygrać w totka. Prędzej kupisz całość ( klapa+lotka). Zapytaj 609 375 251

NO to chyba WYGRAŁEM W TOTKA :P bowiem - spojler kupiłem (bez klapy) właśnie dzisiaj go odebrałem oryginał odkręcony i to w cenne bardzo bardzo okazyjnej... :) ))) ... :)

http://moto.allegro.pl/it...auto_maxim.html

i teraz mam pytane ... czy ktoś już z was ma doświadczone w montażu spojlerów ? ? ?
Jak zrobić to fachowo ? i bezpieczne ? aby nie uszkodzić klapy ani spojlera ? ? ?
na co zwrócić szczególną uwagę w trakcie montażu ? ? ?

Pozdrawiam i liczę na wasze cenne wskazówki ... :roll:

Odpowiedz do tematu