|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] komputer pokładowy do każd colcika (i nie tylko), czy |
Autor |
Wiadomość |
corker [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2008, 21:53
|
|
|
Hej bractwo czyżby ktoś sie poparzył lutownicą ,coście tak ucichli w tym temacie .
Przypadkiem natrafiłem na ten komputerek http://moto.allegro.pl/it...dego_auta_.html
potem odszukałem temat na mitsu forum bo problem spalania na pewno dotyczy użytkowników GALANtÓw (tak widziałem iż w temacie występuje Colt , mam jeszcze Lancera wiec temat dotyczy też mnie aczkolwiek potrzebuję tego do Galanta)co do innych modeli to nie tak bardzo ( są dość ekonomiczne). No i się zawiodłem wiele obietnic , JA KUPIE , JA KUPIE TRZY A JA PIEć ..... i nic . Mnie ten temat interesuje jestem elektronikiem z wykształcenia wiec mnie nie przeraża montaż tego .Pytanie do was jako fachowców od galanta EA2A Czy ktoś potrafi precyzyjnie i łopatologicznie określić gdzie występują :
czujnik prędkości VSS
przewody od wtrysku paliwa itp potrzebne do podłączenia tego ustrojstwa
jesli to będzie proste to może ja to kupie i podłącze.
Ewentualnie może ktoś to zrobił to proszę o info gdzie podpiąć kable i jak to działa.
Jeśli to działa to koszt zwróci się dość szybko bo zaczniemy jeździć ekonomiczniej ( a o przyrodę dbać trzeba aby nasze dzieci mogły odlać się pod drzewkiem i wypić piwko za krzaczkiem) |
|
|
|
 |
|
|