|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:29 |
Prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
buni777 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
kungfumiszcz
Mitsumaniak

Auto: Galant 2000 ST.W GLS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2008 Posty: 120 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 14-08-2008, 10:07
|
|
|
ladny, nie widac zadnych felerow. ale drogo jak za '99. |
_________________ do or do not, there's no try |
|
|
|
 |
kizior555
Mitsumaniak ---
Auto: Pajero 3.2 V68 2005 Dakar
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 157 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 14-08-2008, 18:14
|
|
|
Wygląda naprawdę dobrze.
Co do ceny, to jak w dobrym stanie i wszystko uczciwie udokumentowane, to nieważne, że rocznik 99. Ja za '00 z takim samym wyposażeniem (bez kontroli trakcji) dałem 21k i już jakieś 3,5k zł dołożyłem (opony, rozrząd, ATF do skrzyni, i pomniejsze rzeczy, bez opłat rej. bo już zarejestrowany w PL i to w tym samym mieście). |
_________________ Był: Galant EA5W,
Jest: Pajero III 3.2 DID krótki, Subaru Legacy BR5 2.0. |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2008, 14:33
|
|
|
kungfumiszcz napisał/a: | ale drogo jak za '99. | drogo to jest jak kupi sie auto tanie w ktore trzeba wlozyc kase w wiele dupereli z ktorych robi sie gora pieniedzy.ja kupilem auto prawie dokladnie rok temu rowniez wersje NARDI TORINO za 23.5 a inne chodzil po 19 do 21 tysi ale nie uwazam zebym przeplacil bo dostalem fakture na zrobiony rozrzad i oplacone auto zarejestrowane i ubezpieczone. tu jest to rowniez duuuzy plus masz rowniez panoramiczny dach (czego wielu pozazdrosci - poprostu bajka w kombi szczegolnie w deszczu ) masz radio z cd "w drewnie" i pewnie rozlaczana kontrole trakcji czego rowniez moga niektorzy pozazdroscic (ja akurat nie bo ma rowniez auto ze Szwajcarii) ze zdjec wyglada na godne auto zeby jechac zobaczyc takze sie spiesz zanim ktos go zwinie |
|
|
|
 |
|
|