|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUBISHI JUMPING SHOW |
Autor |
Wiadomość |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2008, 16:23 MITSUBISHI JUMPING SHOW
|
|
|
Doszły do mnie sluchy o takiej imprezie..............
Cytat: | Dzień dobry
Miło nam zaprosić Państwa na imprezę plenerową MITSUBISHI JUMPING SHOW w
dniach 16-17.08.2008, która odbędzie się nieopodal Kościerzyny. Celem naszym
jest przedstawienie walorów naszych samochodów w niecodzienny sposób. Każdy
z gości znajdzie coś interesującego dla siebie.
Z wielką przyjemnością zapraszamy Państwa na imprezę plenerową
MITSUBISHI JUMPING SHOW
która odbędzie się już tradycyjnie nieopodal Kościerzyny w miejscowości Zielenin na terenach pensjonatu Dworek Zielenin w dniach
16-17 sierpnia 2008r.
Będą mieli Państwo możliwość przetestować nasze auta w terenie, skorzystać z baru grilowego, śledzić zmagania zawodników w skokach przez przeszkody, obejrzeć i posłuchać koncertu zespołu muzycznego. Niespodzianek nie zabraknie. J Serdecznie zapraszamy, dobra zabawa gwarantowana !!! |
|
|
|
|
 |
MKarpiu
Mitsumaniak

Auto: Galant E33 '89 & EA5A '02
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-08-2008, 17:44
|
|
|
Cytat: | Mitsubishi Jumping Show
W dniach 16-17 sierpnia na hipodromie w Zieleninie k/ Kościerzyny odbędzie się impreza jeździecka pod nazwą Mitsubishi Jumping Show. Przez dwa dni będzie można podziwiać zmagania zawodników z całej Polski w dyscyplinie skoki przez przeszkody. Wyjątkową atrakcją będzie konkurs nocny rozgrywany przy sztucznym oświetleniu poprzedzony pokazem Fire Show - miotacze ognia.
Dodatkowo w sobotę o godz. 20.00 wystąpi zespół Szantymentalni, a przez cały czas trwania zawodów dostępne będą samochody marki Mitsubishi do testowania na trasie terenowej. Poza tym zapraszamy chętnych na stoiska handlowe o tematyce jeździeckiej (obrazy, biżuteria, sprzęt jeździecki). Wstęp bezpłatny.
Więcej informacji na temat imprezy znajdą Państwo na stronie www.dworekzielenin.pl. |
Informacje z: http://www.prot.pomorskie...id=3&target=124
Cytat: | 2008-08-16 MITSUBISHI JUMPING SHOW -Zawody Jezdzieckie w skokach przez przeszkody
W dniach 16-17 sierpnia na hipodromie w Zieleninie odbędą się zawody jeździeckie w skokach przez przeszkody, to już kolejna edycja tej imprezy w tym roku wzbogacona o specjalne atrakcje: konkurs nocny przy sztucznym oświetleniu, występ teatru ognia -Flagranthis, koncert zespołu Shantymentalni czy testy samochodów marki Mitsubishi na trasie terenowej. Przez dwa dni będzie można podziwiać sportowe zmagania zawodników oraz odwiedzić stoiska o tematyce hipologicznej - biżuteria, obrazy, sprzęt jeździecki, pasze -Pavo, Havens a także obejrzeć nową kolekcje prestiżowych firm jeździeckich: Torpol, Harvest- equistrian promotion. Na gości czekają również stoiska gastronomiczne, a co najważniejsze niepowtarzalna okazja do bliższego poznania tego prestiżowego sportu. Zapraszamy!!! Inf. dworekzielenin@wp.pl 604974201 |
Informacje z: http://www.dworekzielenin.pl/aktualnosci.html |
_________________ Gość - ja Cię pozdrawiać
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska