|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwarty przez: Firebee 27-06-2007, 05:52 |
Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja |
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
lukino [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2008, 06:47
|
|
|
wlasnie sobie przypomnialem o tych nieszczesnych ramkach. Czemu i ja ich nie dostalem? |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 17-08-2008, 11:21
|
|
|
lukino, zgłoś się do akbiego. On powinien wiedzieć co i jak z twoimi ramkami, czy wpłaciłeś kasę i u kogo są do odbioru. Swoją drogą to już pół roku temu je zamówiłeś |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2008, 12:14
|
|
|
lukino napisał/a: | wlasnie sobie przypomnialem o tych nieszczesnych ramkach. Czemu i ja ich nie dostalem? | Bo po Twojej pw z dn. 14.03.08, w której napisałeś: lukino napisał/a: | OKI - skontaktuje sie z Toba ktoregos (wolnego) wieczoru i wpadne na Podlesna, mieszkam na Krasinskiego wiec mam nie daleko. | , nie raczyłeś się już więcej ze mną skontaktować. Moją prośbę o podanie adresu wysyłki (09.05.08) również zignorowałeś. Wybacz, ale ja za Tobą z Twoimi ramkami chodzić nie będę. Nadal czekam na podanie adresu wysyłkowego.
Info o ramkach |
|
|
|
 |
lukino [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2008, 13:34
|
|
|
kolego gregorbu, adres do wysylki podawalem na przelewie. Zastosowalem sie dokladnie do tego co bylo napisane na CZERWONO w watku: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=19091 .nie rozumiem wiec czemu nie znasz mojego adresu.
Wydaje mi sie ze wlasnie po to podawalo sie ten adres (plus w wplacie byla doliczona kwota przesylki), bym nie czekal na nie pol roku, a Ty, bys nie musial za mna chodzic z moimi ramkami... |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 17-08-2008, 14:53
|
|
|
lukino, gdybyś zadał sobie odrobinę trudu, wiedziałbyś, że przelew puszczasz do Firka, Firek przekazuje informacje do Akbiego, Akbi zleca wykonanie ramek, zbiera całość do kupy i rozsyła do kilku osób z prośbą o rozdysponowanie w regionach. Czy podawałeś mi swój adres do wysyłki (mimo mojej prośby)? Nie. Czy napisałeś, że chcesz odebrać swoje ramki osobiście (należy Ci się wówczas zwrot kosztów przesyłki)? Tak. Mija niespełna pół roku, a Ty masz pretensje, że do tej pory nie otrzymałeś ramek. Oprócz Ciebie tylko jedna osoba ich nie odebrała, a jest to związane z komplikacjami zdrowotnymi i jej pobycie w szpitalu. Cała reszta (47) zapomniała już, kiedy ramki montowała na swoich autach. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 18-08-2008, 13:00
|
|
|
lukino napisał/a: | Czemu i ja ich nie dostalem? |
z Twoich rozmów z gregorbu, (dzięki za udostępnienie) wynika, że olałeś sprawę.
lukino napisał/a: | adres do wysylki podawalem na przelewie |
Dystrybucja ramek w 1 edycji potoczyła się zupełnie inaczej, aniżeli to było założone na początku, informacja o tym była na forum wielokrotnie.
lukino napisał/a: | e rozumiem wiec czemu nie znasz mojego adresu |
wyjaśnił powyżej gregorbu,
lukino napisał/a: | Wydaje mi sie ze wlasnie po to podawalo sie ten adres (plus w wplacie byla doliczona kwota przesylki), bym nie czekal na nie pol roku, a Ty, bys nie musial za mna chodzic z moimi ramkami... |
lukino, wg korespondencji Twojej z gregorbu, jasno wynika, że już 5 miesiący temu umawialiście się na odbiór wg zasad jakie wówczas były ... Ty przez ten okres nie dałeś znaku życia .... martwa cisza ... i nagle sobie przypominasz o ramkach z zaskoczeniem iż jeszcze ich nie masz ... amnezja jakaś???
Myślę, że należą się tu jakieś Twoje słowa przeprosin w kierunku Grześka. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2008, 21:14
|
|
|
lukino, wciąż czekam na Twoje dane adresowe. Jeśli nie zależy Ci już na ramkach, podaj mi swój nr konta, a przeleję Ci wpłacone pieniądze i temat zostanie definitywnie zamknięty. |
|
|
|
 |
|
|