|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: akbi 02-09-2008, 10:59 |
Historia Żaby by Gregorbu |
Autor |
Wiadomość |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2008, 17:12
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | Grzesiu, myślę, że czas, abyś przekazał nowe wieści w spawie Żabozielonego... |
Sprzedany? |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2008, 17:27
|
|
|
Koniec Historii Żaby by gregorbu.
Dziś przekazałem Żabozielonego w ręce nowego właściciela. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się na forum i opisze dalszą historię.
Wreszcie pojawił się ktoś, kto docenił wkład pracy, jaki z Ruslaną włożyliśmy w to auto. Wreszcie ktoś dopytywał o historię napraw oraz to, co należy jeszcze przy aucie w najbliższym czasie zrobić. Wreszcie ktoś docenił, jak ten samochód przyspiesza, jak się prowadzi i jak hamuje.
Mam nadzieję, że nowy właściciel będzie z auta zadowolony, a Żaba będzie mu służyć co najmniej tak, jak mnie. I tego z całego bolącego serca życzę. Ciężko było rozstać się z Żabą, ale jestem szczęśliwy, ze trafiła w dobre ręce. |
|
|
|
 |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2008, 17:55
|
|
|
Dobrze,że nie kupił go jakiś kat...mam nadzieję także,że dostałeś satysfakcjonującą zapłatę za swój wkład w niego |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 23-08-2008, 20:21
|
|
|
gregorbu, oby Żaba trafiła w dobre ręce. Mam nadzieję, że znalazłeś godnego kierowcę gregorbu napisał/a: | z całego bolącego serca życzę | Ty lepiej stawiaj Corleone a nie biadol stary |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2008, 20:54
|
|
|
Czerwien napisał/a: | Dobrze,że nie kupił go jakiś kat...mam nadzieję także,że dostałeś satysfakcjonującą zapłatę za swój wkład w niego | Owszem.
londolut napisał/a: | gregorbu, oby Żaba trafiła w dobre ręce. Mam nadzieję, że znalazłeś godnego kierowcę | Trafiła w bardzo dobre ręce. W złe ręce bym jej nie oddał. Tak, jak pisałem wcześniej, jedynym problemem były problemy z miejscem postojowym oraz fakt, że mamy dwa inne samochody i nie nadążamy jeździć trzecim. Szkoda, by Żabka stałą i rdzewiała pod blokiem. Inaczej byłbym jej nie sprzedawał...
londolut napisał/a: | Ty lepiej stawiaj Corleone a nie biadol stary | Jutro przymiarka czujnika Halla z 2,4 GDi. Jeśli będzie wymiarowo pasował i Corleoncio zagada, jutro nastąpi wreszcie koniec much zmagań. |
|
|
|
 |
|
|