Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.6] gdzie naprawić szyberdach
Autor Wiadomość
pawel-krol 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-08-2008, 11:11   [Cari 1.6] gdzie naprawić szyberdach

pytanko jak w tytule
dodam tylko że szyber na korbke,polamały sie obie prowadnice i nie można go domknąć.
szukam jakiegoś wardsztatu który mi to zrobi
jestem z minska maz

biedronp 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 08-08-2008, 23:44   Re: gdzie naprawić szyberdach

pawel-krol napisał/a:
pytanko jak w tytule
dodam tylko że szyber na korbke,polamały sie obie prowadnice i nie można go domknąć.
jestem z minska maz

Brzyszcz Serwis.
0 22 814 12 60 (nie wiem, czy aktualny, jak co to google)

W Warszawie na Jagiellońskiej (między Rondem Starzyńskiego a Mostem Grota, skręca się w prawo za stacją Orlen i przystankiem autobusowym) a wjazd od Gersona. Wygląda niepozornie (to delikatnie powiedziane) ale są w tym naprawdę nieźli. Kiedyś się załapali w tygodniku Motor na artykuł o szyber :) bo w tym się specjalizują.

Kiedyś u nich robiłem parę rzeczy, po znajomości - ale z elektryką głównie jeszcze jak miałem UNO. Co najważniejsze - nie zdzierają.

pawel-krol 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-08-2008, 21:39   Re: gdzie naprawić szyberdach

biedronp napisał/a:
pawel-krol napisał/a:
pytanko jak w tytule
jestem z minska maz

Brzyszcz Serwis.
0 22 814 12 60 (nie wiem, czy aktualny, jak co to google)

W Warszawie na Jagiellońskiej (między Rondem Starzyńskiego a Mostem Grota, skręca się w prawo za stacją Orlen i przystankiem autobusowym) a wjazd od Gersona. Wygląda niepozornie (to delikatnie powiedziane) ale są w tym naprawdę nieźli. Kiedyś się załapali w tygodniku Motor na artykuł o szyber :) bo w tym się specjalizują.

Kiedyś u nich robiłem parę rzeczy, po znajomości - ale z elektryką głównie jeszcze jak miałem UNO. Co najważniejsze - nie zdzierają.

BYŁEM i potwierdzam słowa kolegi biedronp że niepozorne to malo powiedziane ale co najważniejsze gość konkretny bez owijania w bawełne powiedzial co za ile i ile czasu.
Zabaczymy jak sie spiszą w praktyce bo auto wstawiam w środe.
Nie moge porównać z innymi firmami ale 400 złociszczy za wymiane prowadnic to chyba sporo.

biedronp 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 15-08-2008, 22:28   Re: gdzie naprawić szyberdach

pawel-krol napisał/a:
że niepozorne to malo powiedziane ale co najważniejsze gość konkretny bez owijania w bawełne powiedzial co za ile i ile czasu.
Zabaczymy jak sie spiszą w praktyce bo auto wstawiam w środe.
Nie moge porównać z innymi firmami ale 400 złociszczy za wymiane prowadnic to chyba sporo.

Nie wiedziałem jak to napisać, bo przypomina nieco dziuplę, a najgorszy to ten wyjazd na wstecznym pod górę do ulicy. Mam nadzieję że będziesz zadowolony, ja u nich robiłem parę razy tylko elektrykę (ich druga specjalizacja to alarmy i audio), ale kumpel co mi ich polecił robił u nich szybę czołową i naprawiał właśnie szyberdach.

Co do ceny - ciężko powiedzieć, może odezwie się ktoś kto ma szyberdach i to naprawiał. Nie wiem ile te części kosztują, a ceny za samą robociznę mieli zawsze niskie. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony - napisz, będzie info na przyszłość.

pawel-krol 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-08-2008, 05:43   Re: gdzie naprawić szyberdach

szyberek został naprawiony

podjechałem w srode o ustalonej godzinie,zostawiłem woz i z dziećmi do ZOO,po około dwóch godz Pan zadzwonił że zrobione.
Zostały wymienione obie prowadnice, uszczelka,wszystko ładnie wyczyszczone a najważniejsze że dostałem fakturke za częsci i montaż oraz gwarancje na wszystko na 12 miesięcy.
POLECAM TEM WARSZTAT!!! :wav:

loki7777 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 24-08-2008, 10:06   

To moze opisz ile co kosztowalo:)

pawel-krol 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-08-2008, 16:50